Magazin Svet

Zašto je Megan zaplakala pred kovčegom kraljice Elizabete? Tužna istina otkrivena na sahrani

hari-megan
Foto: AP Photo/Martin Meissner, Pool

Iako je ceo svet očekivao da će smrt kraljice Elizabete uticati na to da Hari i Megan zakopaju ratne sekire sa Bakingemskom palatom i ponovo postanu deo porodice – do toga nije došlo.

Njih dvoje su tokom ceremonije kraljičine sahrane bili vidno odvojeni tokom protokolarnog dela od porodice i izgledali usamljeniji nego ikada.

Da se nisu tome nadali, potvrđuju i iskrene suze Megan Markl, koja je bila toliko uplakana da joj se maskara razmazala po celom licu.

Hari javno ponižen

Ništa bolje od Megan nije prošao ni Hari, kojeg je porodica još jednom javno ponizila stavivši ga u „isti koš“ sa seksualnim prestupnikom princom Endruom. Naime, dok su ostali članovi kraljevske porodice u povorci koja je pratila kovčeg šetali obučeni u vojne uniforme, njih dvojica su šetali kraj njih u običnim odelima.

Taj detalj, nije promakao britanskim tabloidima, koji sugerišu da ovo jasnije nego ikada oslikava stanje u njihovoj porodici.

Navode kako je ovim potezom svima stavljeno do znanja da princ Endru koji je omržen zbog seksualnih prestupa i princ Hari, omržen zbog napuštanja porodice i iznošenja njenih mračnih tajni, imaju jednak položaj u očima ostalih članova kraljevske porodice.

Podsetimo, i tokom prethodnih dana je bilo naznaka da su Hari, njegova supruga Megan i princ Endru nepoželjni.

Pre svega, u danu uoči sahrane palata je objavila kako će se kretati povorka koja će pratiti sanduk kraljice, kao i redosled ljudi u njoj. Očekivano, na čelu su se našli kralj Čarls sa suprugom Kamilom, a iza njega mlađa braća prinčevi Endru i Edvard, kao i sestra En.

Kako je Vilijam nedavno postao princ od Velsa i zvanični naslednik krune, on i Kejt Midlton – princeza od Velsa hodali su iza dece kraljice Elizabete.

Međutim, sledeći red je šokirao britansku javnost i ponovo uneo sumnje u odnos princa Harija sa ostatkom porodice.š

Ispred njega i njegove supruge hodala su Vilijamova deca – princ Džordž i princeza Šarlot.

Mnogi su činjenicu da su Hari i Megan pozicionirani iza svojih nećaka protumačili kao dokaz da ih porodica, koju su napustili kada su se odselili iz Bakingamske palate ih smatra najmanje bitnim.

Izvor: Nova.rs

Bio je kraljičin najodaniji čuvar tajni, zbog nje se nikad nije ženio (VIDEO)

28 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap