Srbija Vesti

Mladi fudbaler (20) iz Čačka preminuo posle duge i teške borbe

stefan lazic
Stefan Lazić, foto: printscreen, Instagram

Mladi fudbaler Borca iz Čačka, Stefan Lazić (20), preminuo je posle duge borbe sa teškom bolešću. Stefanu je 2016. godine dijagnostifikovan maligni mezenhimalni tumor na potkolenici.

Situacija se dodatno iskomplikovala nakon preloma potkolenice na treningu FK Crvena zvezda gde je 2017. godine bio na probi.

Ovo je velika tuga za Stefanovu familiju, prijatelje, ali i za nas, kaže za Nova.rs zamenik gradonačelnika Čačka, Vladan Milić povodom smtri dvadesetogodišnjeg fudbalera Stefana Lazića. Prema njegovim rečima, ovaj divan mladić je bio veliki potencijal u fudbalu i tek je kročio u život.

– Kada se razboleo izdvojili smo sredstva za njegovo lečenje. Izjavljujem saučešće porodici u njihovom neopisivom bolu – kazao je on za Nova.rs.

– Stefan je bio vanserijski talenat. Igrao je u mlađim selekcijama Borca i povredio je koleno. Bio je velemajstor mini maksi fudbala, jedan od najboljih strelaca. On je pre šest godina prestao da se bavi ‘najvažnijom sporednom stvari na svetu’, jedan od najboljih strelaca – kaže za Nova.rs sportski novinar Miroslav Ristić.

Dodaje, da je Borac bio superligaš kada je Stefan postao član tog kluba.

– Igrao je u petlićima i pionirima. Bio je akter mini maksi liga. Ta vest o njegovoj smrti me je duboko potresla, kao čoveka i sportskog radnika – zaključio je kolega Ristić.

Izvor: Nova

Posrnuće mozga u Čačku, uvalili deci transparente da mole Vučića za FK Borac

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

109 Shares
109 Shares
Share via
Copy link