Magazin Srbija

Posrnuće mozga u Čačku, uvalili deci transparente da mole Vučića za FK Borac

cacak-vucic-zloupotreba-dece
Foto: Instagram / Nova.rs

Kontinuirano zaglupljivanje naroda i manipulacija sa svih dostupnih kanala i te kako daje rezultate, a jednom od najopipljivijih šampionskih rezultata svedočili smo proteklih dana u Čačku.

Zlouoporeba dece u političke svrhe od pokliča Titu do spašavanja nesretnog deteta iz smetova dobro nam je poznat način borbe za njihovu stvar. Da narod u tome više nije u stanju da vidi bilo šta sporno dokazuje to što i sam pribegava udaranju na emocije zloupotrebom nevinih dečjih lica.

Zloupotreba dece ušla je u genetski kod. Ne propušta se prilika da se profitira na dečjem osmehu ili na dečjoj suzi, svejedno je. Kad ne znaš više šta ćeš, iskoristi decu. Baš po ovom principu se i FK Borac iz Čačka bori za svoju stvar.

Naime, Čačani su odlučili da je najbolji način borbe za FK Borac da se deca namontiraju na tribine i uvale im transparente na kojima piše “Predsedniče Vučiću, molimo vas da ne dozvolite da se budućnost naše dece ugasi na nezakonit način”.

Čačani su kažnjeni zbog kontroverznog meča u Prvoj ligi Srbije, u ratu su sa Fudbalskim savezom Srbije, zbog čega su prvo napravili performans u Kragujevcu, gde su igrali sa sedam igrača i sabotirali meč kada se jedan fudbaler „povredio“, zbog čega duel nije mogao da se nastavi sa šestoricom.

Novi performans napravili na stadionu, uz bakljadu i decu koja su stajala uz transparent molbe predsedniku Srbije.

„Predsedniče Vučiću, molimo vas da ne dozvolite da se budućnost naše dece ugasi na nezakonit način“, piše na transparentu.

To je prokomentarisao i Mirko Poledica, prvi čovek Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, piše Nova.

„Zloupotreba dece u političke svrhe i to u mom rodnom Čačku, čiji najbolji sinovi su dali živote za slobodnu Srbiju, preci nam se prevrću po grobovima. Šta ima da kaže na ovo SNS gradonačelnik Milun Todorović, zaljubljenik u svaku vlast i lažni prijatelj sporta“, napisao je Poledica.

Direktor Borca, Vladimir Stanisavljević, na društvenim mrežama mu je odgovorio preteći, rekavši „da će i on doći na red“.

„Tvoj rodni Čačak, izdajniče, lažni moralisto, profiteru koji braniš igrače samo kad su pare u pitanju i kada treba neki političar da se gazi, a kada je čast igrača u pitanju i borba za njihovu pravdu, tad si opet protiv nas, bagro izdajnička, u kolo sa Šurbatovićem, pa igraj, doći ćeš i ti na red“, napisao je Stanisavljević.

On je prvo zapretio da neće voditi ekipu u Kragujevac, pa je onda napravio performans. Oglasio se i gradonačelnik Milun Todorović, tražeći od Marka Pantelića da ispita sve.

Palmine skaradnosti daleko poznate, zvao i Anu Brnabić na bunga-bunga žurke

12 Shares
Share via
Copy link