Koronavirus Srbija

Covid-19 odneo još jednog poznatog srpskog doktora, bio je lekar mnogim našim sportistima

milan-mileusnic

Doktor Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, preminuo je u 49. godini života od posledica koronavirusa.

Mileusnić je preminuo posle teške borbe sa virusom Covid-19. Srpski plivač Čaba Silađi i golman Crvene zvezde Milan Borjan oprostili su se od doktora.

– Danas je od COVID-19 preminuo doktor koji mi je bezbroj puta spasavao sezonu. Lečio mi je povredu par dana pred puta na OI 2008 u svom porodičnom stanu van radnog vremena, i od tad mi se na telefon javljao sa ‘szerbus kis barátom’. Hvama Vam doco – napisao je Silađi na tviteru.

Doktor Mileusnić bio je član Američkog udruženja fizijatara, Srpske asocijacije fizijatara, predsednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Srbije, kao i direktor Klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.

Bio je doktor Ivani Španović, Vanji Udovičiću, Mihailu Dudašu, Čabi Silađiju, Andrei Lekić, Aleksandru Rašiću…

– Od COVID19 je preminuo Dr Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine iz Beograda. Neka mu je večna slava i pokoj duši. Molimo sve lekare u Srbiji da u petak 03.07.2020. godine u 10 sati minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi – navodi se na fejsbuk stranici sindikata lekara i farmaceuta.

Ćerka hirurga Lazića podnela prijavu protiv KC Niš: Moj otac je pogrešno lečen

Izvor: B92

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link