Srbija Vesti

Preminula je lepa Sanela – posle 3 godine mučne borbe, mukama je došao kraj

sanela-vidojevic
Foto: Facebook/Sanela Vidojevic, Privatna arhiva

Sanela Vidojević (28) iz Aleksandrovca, koja se tri godine borila protiv opasne bolesti, preminula je danas (27. jul).

“Posle velike i teške borbe sa opakom bolešću koja je trajala gotovo tri godine, jutros je u Beogradu preminula naša sugrađanka Sanela Vidojević. Vreme i mesto sahrane objavićemo naknadno”, objavljeno je na Fejsbuk stranici Nezavisne novine Rasinskog okruga, a prenosi Telegraf.

Ona je imala tumor karlice i, uprkos konstantnoj borbi, nedavno je posustala i nije imala snage da nastavi dalje. Bila je loše, a porodica se nadala da će da joj pomogne lek iz Švajcarske za koji je prikupljen novac. Rečeno je da lek poboljšava zdravstveno stanje u roku od 20 dana.

– Nema više operacija. Ne bismo smeli, ona je sad toliko slaba. Nije više ona. Sasvim joj se lik izmenio, nema više ni njen pogled – rekla je početkom meseca Sanelina majka Slađana.

Sanela je pre šest meseci objavila snimak iz bolnice na kom se videlo kako teško hoda, kako bi se “oslobodila straha od onoga što sledi”.

“Bilo je svega, od bolova zbog kojih sam ih molila da me totalno uspavaju, gladovanja, povraćanja, dehidriranja, operacije, straha od uboda igle. Sve do tada je pa i bilo nekako. Nakon toga nastupa prava borba za jedan dan života. Kalirala sam 10 kilograma prve nedelje i nakon toga prestala da jedem, hranili su me na venu. Creva su me toliko bolela. Pa onda i hemioterapije. Sve ovo je za ne poželeti nikome. Na kraju imam dve devojčice za koje živim i nadam se da me Bog neće kušati i da će mi dati snage da istrpim sve ponovo i da mi ne uzima vas koji mi značite”, napisala je Sanela u svom obraćanju.

Izvor: Telegraf

Posle 3 meseca od udesa, kada su mislili da je najgore prošlo, Marija rekla „Umorna sam“ i umrla

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

539 Shares
539 Shares
Share via
Copy link