Magazin Svet

Pozvao policiju da testira kvalitet droge koju je nabavio u lokalnoj kafani

droga test

Jedno od prvih pravila, verojatno i baš prvo, kod kupovine nezakonitih droga valjda bi bilo skrivati taj svoj naum od policije, no čini se kako je jedan čovek s Floride to odlučio skroz preokrenuti i tako se priključio celom nizu svojih državljana koji su u urbane legende ušli svojim suludim potezima.

Naime, 41-godišnji Thomas Eugene Colucci iz Spring Hilla je u martu 2022. godine želeo proveriti autentičnost i kvalitet meta koji je kupio u lokalnom baru, što je svakako pohvalno iz perspektive sigurnosti u ono što uzimamo, ali kako bi to napravio on je – nazvao 911!

Njegov je poziv prijavljen policiji okruga Hernando, čiji su službenici uskoro Colucciju pokucali na vrata.

On je na to policajcima krenuo objašnjavati kako je iskusni korisnik droga te da ima dojam kako je met koji je friško nabavio zapravo nešto drugo jer je osećaj koji u njemu izaziva drugačiji.

Colucci se nadao kako će policajci proveriti autentičnost te droge, ali i, u slučaju da se ispostavi da je lažna, uhapsiti osobu koja mu ju je prodala. Policajci su drogu testirali s pozitivnim rezultatima, ali uhapšen je bio netko drugi – naravno, sam pozivatelj.

Izvor: Klubikon

Pijani Turčin satima pomagao policiji u potrazi za samim sobom

Čitajte Luftiku na Google vestima

385 Shares
385 Shares
Share via
Copy link