Magazin

Bivša manekenka prebija muškarce za 600 € po satu, oni srećni, ona puna love

sado mazo
PrtSc

Sofi Larisa Vajs (30) za sebe kaže da je ‘bivša glamurozna manekenka’. Tvrdi da je opsednuta rvanjem, boksom i brazilskom jiu-jitsuom pa je to odlučila i unovčiti.

Kaže kako dane provodi na strunjači u dnevnoj sobi u gradiću Barnslijju u Velikoj Britaniji na kojoj mlati muškarce, a oni uživaju i to joj još dobro plate.

– Dolaze mi sa svih strana sveta kako bi ih pretukla. Žele da dominiram nad njima rvačkim pokretima, gušim ih dok se ne predaju i vole dobiti udarac u lice – opisala je svoju svakodnevicu.

– Imala sam tipa iz Madrida koji je doleteo do mene samo kako bih ga udarila u lice. Našao je jeftin let i hotel pa se počastio. Naplaćujem 500 funti (skoro 600 eura) po satu, a on je ovde proveo dva sata – prisetila se.

Njen otac je ponosan na to što radi, čak se hvali time posvuda.

– Moj tata misli da je to sjajno. Pričao je ljudima na odmoru u Egiptu sve o tome. Rekao je: ‘O da, moja kći baca muškarce unaokolo i tako zarađuje za život’ – dodala je.

Sofi je počela da se bavi glamuroznim modelingom sa 19 godina. Otac ju je naveo da izgrađuje telo fitnessom i borilačkim veštinama u periodu kada je prolazila kroz krizno razdoblje, imala je poremećaj prehrane.

S ovim poslom je, kaže, počela kada ju je ‘neki čudak pitao može li ga podići’. Sada muškarce diže i baca za novac, a potom ih dobro izudara – i oni sretni odlaze kući, praznog novčanika, ali sretni.

Iako, neki su sumnjičavi i smatraju da ti momci dobiju više od nje za taj novac.

Priznaje da je pozivanje stranaca u dom radi dominacije bilo riskantno, ali još nikada nije bilo nekih neugodnosti.

– Većina klijenata je starija od 40 godina. Verujem da neki doživljavaju krizu srednjih godina pa dolaze. Jedni su oženjeni i čine to u tajnosti, dok su drugi slobodni momci koji se tako i opuštaju – kaže Sofi koja ima profil i na OnlyFansu, stranici strogo rezervisanoj za odrasle na kojoj je u mesec dana zaradila 11.000 funti, prenosi Daily Star.

Sestre izmislile svoj jezik, uništavale sve što dotaknu, a u ludnici skovale morbidan plan

Čitajte Luftiku na Google vestima

252 Shares
252 Shares
Share via
Copy link