Magazin

Raja ima 3 “lažne bebe” i na njih troši čitavo bogatstvo, a na putu je i prinova (VIDEO)

lutke, bebe
Foto: Printskrin/TikTok

Raja (22) je oduvek bila opsednuta lutkama, a u februaru ove godine je kupila svoju prvu beba-lutku. Ona trenutno ima tri beba-lutke, a četvrta bi uskoro trebalo da joj stigne. Ono što je zanimljivo kod ovih lutaka je činjenica da one na prvi pogled izgledaju kao prave bebe, prenose domaće mediji tragom teksta koji je o ovoj čudnoj devojci i njenom jiš čudnijem hobiju objavio “TheSun”

Raja svoje “bebe” koristi za fotografisanje odeće za mališane, a kako kaže, do sada je potrošila više hiljada evra na njih i odeću koju im kupuje.

– Ove lutke su zaista skupe. Poenta je ta da, što je lutka realnija, to je cena veća. Od moje tri, Brin je bila najskuplja – kaže Raja.

@x.raysofsunshine.x

It costs nothing to be kind. Please remember words can hurt 🤍 #reborn #rebornbaby #babyaesthetic #reborndoll #reboncomunity #bekind #newbaby #newborn #babyclothes

♬ How The Grinch Stole Christmas- Main Theme – Geek Music

Ona otkriva da su njeni roditelji oduvek znali za njenu opsednutost lutkama, pa se nisu iznenadili kada im je rekla da želi da kupuje lutke koje neodoljivo podsećaju na prave bebe.

– Moja mama mi uvek pomaže da im kupim odeću i sve što je potrebno. Tati je čudno koliko deluju stvarno i to koliko truda ulažem u njih, ali me svakako podržava – kaže ova devojka.

@x.raysofsunshine.x

She’s so real I cantttt 🥹🤍 #reborn #rebornbaby #babyaesthetic #reboncomunity #StumbleToVictory #reborndoll #bekind #newbaby #babyclothes

♬ original sound – marianne

Ova devojka objavljuje videe na društvenoj mreži “TikTok”, a u njima pokazuje kako hrani bebe, presvlači ih, kupa, vodi u šetnju… Zbog svog hobija, ova devojka se našla na meti kritika, te su mnogi rekli da njen odnos prema lutkama nije zdrav.

@x.raysofsunshine.x

Cute little day with my faves 🤍 #StumbleToVictory #reborn #rebornbaby #babyaesthetic #reboncomunity #reborndoll #bekind #newbaby #newborn

♬ Beach Baby – Bon Iver

– Da li je samo meni ovo strašno? Nije mi jasno odakle ti potreba da imaš lutke koje podsećaju na žive bebe – napisala je jedna žena.

– Ako voliš bebe, rodi jednu, a ne da kupuješ lutke i trošiš gomilu novca – dodao je jedna muškarac.

@x.raysofsunshine.x

Always have such lovely days at the show 🥹🤍 #reborn #rebornbaby #babyaesthetic #reboncomunity #reborndoll #babyclothes #newborn #newbaby #dollshow

♬ Paper Birds (3 min) – Jordan Halpern Schwartz

Raja je odlučila da odgovori na negativne komentare, te je naglasila da joj je najvažnije da je podržavaju prijatelji i porodica.

– Ljudi ne znaju koliko sam truda i novca uložila u sve ovo. Potrebno je mnogo toga za pravu bebu, a vi se ponašate kao da je to najlakše – zaključila je Raja, a prenosi “The Sun”.

Izvor: ona.telegraf.rs

Žena udata za lutka tvrdi da ju je muž prevario dok je sa njihovim sinom bila u bolnici (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
25 Shares
Share via
Copy link