Lifestyle Vesti Novi Sad

Povoljni polupersonalni treninzi za Novosađane

Nakon praznika mnogi Novosađani žele da se u kratkom roku vrate u formu i povrate nekadašnji izgled. Može li se za 5 dana treninga vrati kilaža koju smo imali pre praznika?Nakon praznika se ponovo vraćamo zdravim navikama i vežbanju.  Novosađani od sada imaju priliku da probaju novi polupersonalni program treniranja u Wellness centru Hotela Park, koji se ne razlikuje se od samog personalnog treninga, jedina razlika je u tome što je jeftiniji.

wellness-teretana
privatna arhiva

U cenu od 6. 000 dinara je uključeno 12 treninga, ali i korišćenje teretane i bazena. Ovaj program je namenjen ljudima koji nisu u mogućnosti da priušte personalnog trenera. Uz 2 trenera u grupi od 4 do 6 osoba, korisnici postižu jednak efekat koji bi imali i sa personalinim trenerom. Dva trenera Wellness centra hotela Park vrše merenja, prate rezultate i daju savete o ishrani kako bi se došlo do zadatog cilja. Oni rade i na motivaciji klijenata, kako bi postigli željene rezultate.

– Nažalost ljudi dolaze u tretanu tek kada nastane problem, zbog čega je važno da imaju nadzor stručne osobe kako ne bi došlo do povrede – objašnjava trener Filip Petrović  iz Wellness centra Hotela Park.

teretana-wellness
privatna arhiva

VIP top form program podrazumeva individualni pristup, utvrđjivanje sistema vežbi, merenje procenta telesne masti, kardio vaskularni test i merenje obima tela. Izrađuje se individualni program vežbanja koji učesnik VIP programa realizuje uz konstantan nadzor instruktora.

U ovom Wellnes centru postoji i Power Plate sprava za vežbanje koja radi na principu trosmernih vibracija. Razlika prilikom izvođenja ovih vežbi na vibrirajućoj platformi je u velikom broju refleksnih kontrakcija mišića kao reakcije na vibraciju. Vežbanje od 30 minuta na ovoj spravi zamenjuje sat i po klasičnog vežbanja. Kod ovih programa je važno zagrevanje i istezanje mišića, ali i relaksacija, zbog čega je bolje raditi u teretani nego kod kuće.

wellness-hotel-park-teretan
privatna arhiva

Ono što Wellness centar Hotela Park razlikuje od drugih je to što pored teretane i fitnes programa se na istom mestu nalaze i sauna, masaže, bazen, a nakon dobrog treninga svakom telu je potreban oporavak, odmor i relaksacija. U smenama je uvek prisutno stručno lice, trener koji ima završen fakultet fizičkog vaspitanja.

Wellness centar Hotela Park ima školicu plivanja za decu i bebe od 3 meseca koje treniraju sa mamom ili tatom. U ovim školicama plivanja treneri su u potpunosti posvećeni svakom detetu, jer su grupe relativno male. Postoje 3 grupe za neplivače, polulivače i obuka tehnika plivanja, to jest stila.

wellnes-trening
privatna arhiva

Postoji mogućnost izbora paketa koji su višemesečni, na pola godine i godinu dana. Wellness centar Hotela Park u ponudi ima i jogu, aquarobik, booty & core, body mix, body forming  i veoma popularni kikboks i boks, a treninge drži trener reprezentacije Stevan Pašćan.

Više o masažama u Wellness centru Hotela Park

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

M

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš