Magazin

Poslanik SNS da piše ne zna, ali ‘pendrekom po grbini’ preti

srbislav-filipovic
Srbislav Filipović / Foto: N1

Još uvek su aktuelni sukobi od prošlog vikenda, kao i komentarisanje blokade puteva koje su u subotu organizovane širom Srbije u znak protesta zbog usvajanja zakona o eksproprijaciji i referendumu.

Tako je poslanik Srpske Napredne Stranke Srbislav Filipović malo pretio na Tviteru političkim neistomišljenicima, malo pričao šta bi sa njima, ali u suštini sve vreme grešio u pravopisu.

U proteklim godinama lestvica je spuštana baš nisko što se tiče ponašanja, a i pismenosti u Narodnoj skupštini.

Ipak, naivno, uvek imamo barem kakva takva očekivanja od poslanika, mada ne znamo na čemu temeljimo ta očekivanja.

Tako je poslanik Naprednjaka rešio da objasni šta se zaista desilo, kao i kako bi se on obračunao sa ljudima na protestu. Ili, kako bi on napisao, kako bih se obračunao.

Naravno, neke od tvitova je brisao, međutim internet ipak pamti sve.

srbislav-tvit
Srbislav Filipović/
Foto: Twitter Screenshot

Poslanik Filipović se samo ukopavao i ukopavao, pisao, grešio i na kraju poslednji tvit u kojima pominje pendrek po grbini ipak obrisao:

srbislav-moroni
Srbislav Filipović/
Foto: Twitter Screenshot

Naravno sve je krenulo od onog klasičnog „ne bih se ovako završilo“. Rekao bi čovek, greška, dešava se se u besnom kucanju. Međutim, odvojeno „bi ste“ u drugom tvitu ipak nagoveštava da možda gradivo iz osnovne škole je ipak daleko.

Na kraju ova pretnja da će samo sa dva padeža da se obraća svojim protivnicima deluje kao poprilično realna stvar.

Pre ovog ispada jutros je Dragoslav Bokan već uvredio celu rumunsku manjinu u svom obraćanju, što znači da su sve rukavice bačene i da ulazimo polako u igrarije predizborne kampanje kad će obraćanje biti sve bespoštednije i bezobraznije, ali naravno uvek i sa ovakvim ispadima za smejanje. Ako je nekome još uvek do smeha.

Izvor: Noizz

Rumuni nisu neprijatelji Srbije, Dragoslav Bokan jeste

338 Shares
338 Shares
Share via
Copy link