Magazin

Poslala je SMS na pogrešan broj i tako upoznala supruga, imaju 6 dece i slave 13 godina braka

šestoro dece porodica
Foto: Instagram

Ljubavna priča Brende i njenog supruga Isaije potvrđuje onu dobru staru da život piše romane.

Naime, Brenda je pre nekoliko godina želela da pošalje cirkularnu poruku na nekoliko brojeva iz svog telefona, ali je jedan broj slučajno upisala pogrešno.

– Izdvojila sam jedan citat iz „Biblije“ i poslala svim svojim kontaktima, kojih tada nije bilo mnogo, svega 10 ljudi. Međutim, nakon nekoliko minuta, telefonski broj za koji sam mislila da je od moje prijateljice odgovorio je: „Amin, ko je to?“ – priča Brenda, a prenosi Telegraf.rs.

Kako kaže, sada veruje da je to bila sudbina, jer, da je poruku poslala nekoliko minuta ranije, Isaija je nikada ne bi dobio.

Prema njihovim rečima, Isajija je 30 minuta pre dobijanja te poruke kupio novi telefon, pa je tako dobio i nov broj, koji se, kako se ispostavilo, nalazio u imeniku njegove buduće supruge Brende.

Oni su razmenili nekoliko poruka i odlučili da održavaju prijateljski odnos, ali su ubrzo shvatili da žele da se vide i uživo.

– Bila sam mnogo uzbuđena zbog te činjenice, romantizovala sam sve to, ali bila sam neodlučna. Bojala sam se da otvorim svoje srce. Razmišljala sam „šta ako se neko šali sa mnom“, bila je to velika daljina da bih znala ko je na drugoj strani – kaže ona.

Međutim, Brendina majka je imala dobar osećaj, te ju je nagovorila da se vidi sa Isaijom. I majka je bila u pravu, samo nekoliko meseci nakon upoznavanja, Isaija ju je zaprosio, a godinu dana kasnije par se i venčao.

Njih dvoje sada imaju šestoro dece i uskoro slave 13 godina braka.

– Božji prst je sigurno upravljao svakim korakom naše veze. Mnogo volim našu priču, koja je stvorila i našu decu – zaključila je Brenda.

Izvor: Telegraf.rs

„A ključ od auta i dokumenta?“: Prolaznici snimili ljubavnika kako go beži preko balkona (VIDEO)

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

160 Shares
160 Shares
Share via
Copy link