Lifestyle Magazin

Oni su primer da veza utroje može da opstane: “Svi smo iskreno zaljubljeni”

veza u troje
Foto: Printscreen

Mnogi parovi na različite načine pokušavaju da osveže sopstvenu vezu nakon višegodišnjeg zabavljanja. Jedan par iz Kalifornije bio je naročito kreativan.

Alana (25) i Kevin (32) bili su zajedno tri godine kada mu je ona priznala kako bi volela da proba romansu i sa ženama.

Na njeno iznenađenje – Kevin je pristao, a oni su sad u srećnoj vezi sa Megan (35), piše Zadovoljna.rs.

Njih troje žive zajedno u Santa Ani u Kaliforniji, a nedavno su se pojavili na ITV-u, u emisiji This Morning kako bi podelili svoju ljubavnu priču.

Isti krevet dele već tri godine, a svake noći neko od njih se nađe u sredini.

– Alana i ja smo bili zajedno oko tri godine pre nego što mi je spomenula da je zanimaju i žene i pitala me da li želim da eksperimentišem zajedno s njom. Tada smo preko aplikacije za upoznavanje pronašli Megan. I zajedno smo već skoro tri godine, rekao je Kevin.

Megan je dodala da je oduvek bila biseksualka, ali se pridružila aplikaciji jer je htela više da eksperimentiše s muškarcima. Priznala je da je probala vezu u troje iz znatiželje i nije očekivala da će se pretvoriti u ljubav.

Alana je u emisiji podelila detalje o prvom zajedničkom dejtu.

– To je bilo odmah u prvoj nedelji karantina, pa smo se družili u kući, bilo je vrlo zastrašujuće, budući da sam prvi put pokušala ovako nešto, bila sam nervozna, rekla je.

Sada su u srećnoj vezi i ističu da među njima nema ljubomore.

– Svi smo iskreno zaljubljeni, dobro nam ide i nikada se nisam osećala ovako ispunjeno. Ljubomora zapravo nije problem. U početku smo imali neke stvari na koje smo morali da se naviknemo. Sada se iskreno volimo, rekla je Megan.

Izvor: Zadovoljna.rs

Par primio udovicu u brak i uživaju u ljubavi, a deca ih podržavaju (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

819 Shares
819 Shares
Share via
Copy link