Magazin Svet

Iris (83) proslavila godišnjicu sa 46 godina mlađim suprugom: „Odlično pristajete jedno drugom“

iris i muhamed
Foto: Printscreen

Iris je od Muhameda starija 46 godina, a uprkos tome što ih mnogi napadaju da su u braku iz interesa, Egipćanin tvrdi da jako voli svoju ženu te da su mu viza i novac nevažni.

Britanka Iris (83) nedavno je proslavila drugu godišnjicu braka sa svojim suprugom Muhamedom Ahmedom Ibrihamom iz Egipta. Par se upoznao na Fejsbuku, u grupi za ateiste.

– Ljubav nije određena godinama niti poreklom. Ja sam izabrao Iris, a Iris je izabrala mene – objasnio je Muhamed u jednom od videa u kojem bračni par otkriva svoj ljubavni život, pišu 24 sata.

Par je proslavio drugu godišnjicu braka, a Muhamed je rekao kako iris voli sve više svakoga dana.

Muhameda mnogi nazivaju Irisinom igračkom, zbog velike razlike u godinama, što njemu jako smeta.

– Nemojte me nazivati igračkom, ja sam osoba, muškarac. Kome god smeta naša ljubav, može da ide dođavola – ljutito je rekao.

Osim što Iris i Muhamed dobijaju negativne komentare zbog razlike u godinama, mnogi su takođe uvereni da je Mohamed s njom zbog novca i vize za Englesku. Trogodišnju vizu dobio je u 2021, a tvrdi kako nije s Iris iz pogrešnih razloga.

– Živeo bih s njom u Engleskoj ili u Egiptu, gde god ona želi. Svi nas napadaju, a ja samo želim da smo zajedno, pa gde god to bilo – rekao je on.

Par svoja videa objavljuje na Jutjubu, gde pratioci mogu da vide kako provode dane zajedno.

Uz negativne komentare, ima i onih koji su oduševljeni što vide ovako drugačiji par, pa im ispod videa pišu same pohvale.

– Jako ste slatki zajedno, odlično pristajete jedno drugom.

Izvor: 24 sata

„Dečko mi je od sina stariji samo 3 godine“: Razlika od 22 godine u ovoj vezi nije problem

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

119 Shares
119 Shares
Share via
Copy link