Magazin Svet

Trovao trudnu suprugu kako bi pobacila jer je hteo razvod

Mejson Hering je advokat i otac dvoje dece, koji je želeo da se razvede. Iselio se iz zajedničkog stana a onda je dve nedelje nakon toga sa suprugom bio na bračnom savetovanju kada mu je (8.marta 2022.) rekla da je trudna sa njihovim trećim detetom.

Hering, koji je, kako prenose strani mediji, bio u romantičnoj vezi sa devojkom s posla rekao je supruzi da će mu trudnoća „pokvariti planove i učiniti da izgleda kao kreten“.

Na predlog savetnika,  kako piše lawandcrime.com par je proveo prolećni raspust zajedno sa decom u zapadnom Teksasu. Te nedelje, Hering je počeo da brine o supruzinoj hidrataciji  navodeći, kako je ispričala Ketrin, da mora da “pije više vode“.

Hering je ujutro 17. marta pripremio doručak za Ketrin donevši ga zajedno sa „punom šoljom vode“.

– Ketrin je izjavila da joj je Haring rekao da mora popiti vodu i da on neće otići dok ona ne popije celu šolju –  navodi se u izjavi koju je Ketrin dala policji,

Žena je uzela da pije ali je primetila da je voda u šoljici bila mutna našta je Hering rekao “da je možda šolja bila prljava ili su cevi bile prljave”.

Pola sata kasnije, žena je počela da oseća grčeve i počela je jako da krvari. Morala je brzo da ode u hitnu pomoć.

Sledećeg dana, Hering joj je dao „još jedan napitak u narandžastoj sportskoj boci“, ali umesto da ga popije, ona ga je sačuvala. Ketrin je rekla da joj je muž davao napitke koji sadrže „nepoznatu supstancu“ 21. marta, 22. marta, 20. aprila i 21. aprila.  Nijedan napitak sem onog prvog nije popila.

– Izašao je u jednom trenutku iz kuće a ja sam otišla do kante za smeće da vidim šta je unutra, Pronašla sa  prazne table lekova označene kao ‘Ciruk’, za koje je otkrila da je meksička apotekarska verzija američkog leka Citotec i čiji je glavni sastojak misoprostol, lek za koji je znala da se koristi za izazvati abortus – piše u policijskom izveštaju koji je Ketrin dala istražiteljima kada je prijavila svog supruga.  Ceo slučaj se dogodio sredinom novembra ove godine.

Izvor: republika.rs

Trudnica ubijena u 9. mesecu sahranjena sa bebom u stomaku, monstrum planirao da se ubije u policijskoj stanici

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

27 Shares
Share via
Copy link