Magazin

Popularni srpski jutjuber kupio lava, životinju drži u stanu, a klinci ludo oduševljeni (VIDEO)

janko
Foto: printscreen

Popularni domaći jutjuber Stefan Janković (20), poznatiji kao Janko, navikao je javnost da šokira svojim postupcima i postovima na društvenim mrežama.

Tako je recimo prošle godine, jedva punoletan, pokazao da je kupio „Ferari“, a onda sa njim po gradu divljao i vozio van svakih ograničenja.

Sada je otišao korak dalje, pa kako bi na društvenim mrežama pokazao da je „faca“ i da „nema toga što on ne može“, kako je naveo, kupio je lava i čuva ga u stanu kao da je u pitanju domaća mačka.

On snima video priloge u kojima pokazuje kako hrani divlju životinju na flašicu i kako izgleda njihova svakodnevica.

@stefan_jankovic Kralj moj mali 🍼 #janko ♬ original sound – Janko💦

Objavio je dva klipa na TikToku, kao i jedan na Jutjubu gde je „uslovio“ pratioce da taj video mora da skupi 50,000 lajkova da bi dobili nastavak priče o „kućnom ljubimcu“.

Ono što takođe „upada u oči“ jeste to da ga niko ni na jednoj društvenoj mreži ne osuđuje što se odlučio da divlju životinju drži u stanu, a samom činjenicom da mu to nije prirodno stanište, muči lava.

@stefan_jankovic Nisam reko da se šalim 😃🦁 #janko #fypシ ♬ I SAM ZNAŠ – Janko

Gde god da pročitate videćete hvalospeve i veličanje Jutjubera, koji je postao mnogima uzor jer stan deli sa lavom.

„Super što si kupio lava. Bravo Janko, najbolji si. Odličan video kralju“, „Svaka čast Janko samo tako nastavi nadam se da ćeš ga zadržati i napraviti neko veliko igralište i dom za njega!“, „Ne može baš svako da ima lava, samo posebni ljudi. Bravo Janko, čestitam“, ređali su se komentari ispod njegovih objava.

Izvor: Blic

Kućni ljubimci u Španiji dobili lične karte, priznati kao članovi porodice i bića s pravima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

261 Shares
261 Shares
Share via
Copy link