Svet Vesti

Muškarac se potukao s kengurom snagatorom da bi spasao psa i ostavio internet u šoku (VIDEO)

kengur

Australija je poznata po brojnim stvorenjima koja mogu biti vrlo opasna po ljude, poput zmija i paukova, a sada na spisak smrtonosnih životinja slobodno možemo dodati i kengure.

U to se uverio Mik Moloni, koji je objavio dramatičan snimak na internetu.

Naime, on je boravio u Miluri (država Viktorija), kada je u reci Muraj primetio kengura od dva metra. Ogromna životinja je držala u šapama njegovog psa!

– Stajao je u vodi i gledao me. Pas se borio za vazduh, jedva je držao glavu iznad vode. Nisam mogao da verujem – rekao je bivši policajac.

On je pokušao da uplaši kengura, ali bezuspešno. Sve vreme je telefonom snimao bizarnu scenu, prenosi LadBible.

Nakon što je uzviknuo “pusti mog psa”, kengur je zamahnuo da udari protivnika.

Deluje da je telefon pao u vodu, jer snimak postaje mutan, a nekoliko trenutaka kasnije vidimo da je četvoronožac bezbedno izašao na obalu.

Mik je poprskao kengura vodom, a potom napustio “bojište”.

– Imam nekoliko ogrebotina i boli me podlaktica. Bio je to dobar udarac – objasnio je.

@the.tiser A Mildura man has gone viral after he filmed himself rushing into an outback river to save his dog from being “drowned” by a wild kangaroo. Uploaded by the Mildura Martial Arts school in Victoria, the video had been viewed more than 2.5 millions times on Tik Tok in just 10 hours. Unfortunately, the man professed his skills at Brazilian Ju Jitu were “ineffective” after he waded in to save his dog from the “7ft kangaroo”. Would you fight a kangaroo to save your dog? Video: @milduramartialarts1#justaussiethings #kangaroo #aussieanimals #dogsoftiktok #australia #aussiethings ♬ original sound – The Advertiser

Korisnici društvenih mreža su šokirani snimkom.

“Ovaj kengur izgleda kao bodibilder s glavom jelena”, “Kengur koji me davi u vodi. Ovo je moj novi strah”, “Nešto luđe nisam video”, glasili su neki od komentara.

Izvor: Telegraf

Slavko pripitomio divljeg vepra, nazvao ga Tito i nema sile i para za koje bi ga prodao (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link