Lifestyle

Pobedite celulit prirodnim sredstvima

Gotovo da nema žene na ovom svetu koju ne muči jedan problem. Mršave, zgodne, one sa malo više kilograma, majke, devojke, poznate ličnosti, niske i visoke. Sve nas muči famozni celulit, a čim krenemo da planiramo godišnji odmor i gledamo nove modele kupaćih kostima, setimo se da se ispod farmerica krije najveći ženski neprijatelj koji izlazi na svetlost dana čim temperatura poraste.

Mnoge dame pokušavale su na razne načine da se reše ove napasti. Borba sa celulitom može biti duga i iscrpljujuća, ali mi ćemo pokušati da vam damo nekoliko saveta kako da za nekoliko meseci zablistate na plaži. Celulit se često povezuje sa viškom kilograma, što je kako kažu stručnjaci, pogrešno. On nastaje najčešće zbog neizbalansirane ishrane, a neke devojke tvrde da konzumiranje gaziranih sokova takođe utiče na pojavu celulita. Bilo kako bilo, ako ste ustanovile da ga imate, bacimo se na posao.

celulit-devojka-neoge

Pre svega, za uspešnu bitku potrebno vam je što više kretanja, a šetnja do posla ili do prodavnice može biti od velike pomoći. Sledeći važan korak jeste regulacija ishrane, unošenje što više vitamina, voća povrća, a što manje gaziranih sokova, brze hrane i slatkiša. Jedno od najvažnijih oružja neka vam bude voda, koju treba da unosite u što većim količinama.

Kada ste koliko toliko izbalansirali ishranu, vreme je da krenete u ozbiljan napad. Za nestanak celulita ključno je da masirate kritične delove. Angel Therapy sapun biće odličan saveznik za ovaj zadatak. Dizajnran u obliku ručnog masažera, sa uljem bršljana i đumbirom, probudiće i najuspavanije ćelije. Sapun dubinski čisti kožu i na taj način je priprema za ono što sledi – anticelulit gel.

Anti celulit gel iz Angel Therapy kolekcije pravi je izbor za vas jer kombinuje dva najbolja sastojka u borbi protiv celulita – kofein i bršljan. Ovaj gel stimuliše proces sagorevanja masnih naslaga i prodire duboko u kožu. Jedinstven je po svom prirodnom sastavu, prijatnom mirisu i odličnim rezultatima. Već nakon prve upotrebe primetićete da vam je koža mekša i zategnutija, a da biste imali još bolje rezultate, potrebno je da gel koristite ujutru i uveče, svakog dana. Naravno, ne zaboravite na sapun-masažer koji će pomoći koži da se razbudi i što bolje upije gel.

 

Angel Therapy preparate za borbu protiv celulita možete kupiti preko njihove Facebook stranice. Obavezno pogledajte i kolekciju prirodnih preparata za kosu, jer uz preplanule vitke noge, odlično će ići i zdrava, lepršava kosa.

Više o Angel proizvodima

Pogledajte i anticelulit masaže u Novom Sadu ili najbolje salone za maderoterapiju u Beogradu.

 

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link