Magazin Poznati

Osramotila kraljevsku porodicu, u gole grudi raskalašne plemkinje gledao ceo svet (FOTO)

amelija vindzor
Foto: Profimedia

Britansku kraljevsku porodicu često prozivaju zli jezici zbog činjenice da su se u istoriji venčavali sa bliskim i daljim rođacima, a oni najzlobniji znaju da kažu da su zbog toga bili prinuđeni da se “mešaju” sa običnim narodom, kao što su Kejt Midlton i Megan Markl, kako bi “osvežili svoje gene”, piše Kurir.

Često im se zamera da nisu najlepša porodica na svetu, ali mora se priznati da se među njima mogu naći prave lepotice. Jedna od takvih dama je i ledi Amelija Vindzor, 27-godišnja manekenka i rođaka Harija i Vilijama. Ona je trenutno 42. u liniji za nasledstvo Britanske krune i direktno je u krvnom srodstvu sa kraljem Džordžom V.

amelija vindzor
Foto: Profimedia

Lepa Amelija je najmlađe dete Džordža Vindzora, grofa od Sent Endruza, a njen deda je vojvoda od Kenta, jedini član kraljevske porodice koji je sahranio i kraljicu Elizabetu II i njenog oca Džordž VI. Po majčinoj strani, Amelija potiče iz drevne porodice Tomaseli.

Radi kao model i iako je poznata kao trendseterka britanskog visokog društva, široj javnosti nije poznata, ali je pažnju privukla kada se pojavila elegantno i dostojanstveno u Vestminsterskoj katedrali na sahrani kraljice Elizabete Druge.

Lepa plavuša vitke figure ukrala je pažnju fotografa, a britanski mediji su odmah počeli da pišu o njoj.

Tako smo saznali da Amelija trenutno radi za modelsku agenciju “Storm Model Management”, a na scenu je izašla 2016. kada je nosila je “Dolce & Gabbana” modele i pojavljivala se na naslovnicama britanskog i japanskog izdanja magazina “Vogue”.

Pre nekoliko godina je privukla posebnu pažnju kada se sunčala na jednoj na plaži u toplesu.

Kako se takvo ponašanje tradicionalno smatra neprimerenim za člana kraljevske porodice, ne čudi što su te paparaco fotografije podigle veliku prašinu.

Što se njenog ljubavnog života tiče, Amelija to krije kao zmija, ali je prošlog meseca priznala da ju je stariji muškarac sa kojim je bila u vezi neočekivano napustio i slomio joj srce.

Izvor: Kurir

Bio je kraljičin najodaniji čuvar tajni, zbog nje se nikad nije ženio (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
26 Shares
Share via
Copy link