Lifestyle Magazin

Otišla sa 9.000 € kod plastičara na kliniku omiljenu među Srpkinjama: „Ovo posle nije ista osoba“

mlada
Kayleigh Baldwin-Wilkinson Foto:printscreen/instagram.com/kaysbypassjourney

Kejli Boldvin Vilkinson iz Velike Britanije je godinama bila na dijeti, ali nije uspevala da skine kilograme.

Zato je odlučila da uradi gastrični bajpas kako bi smanjila unos kalorija. Kejli, koja je majka dvoje dece, sada ne prepoznaje svoju figuru u ogledalu.

Potrošila je oko 3.500 evra na operaciju, a zatim i nešto više od 5.000 evra godinu dana kasnije za uklanjanje viška kože. Takođe je imala operaciju podizanja grudi i ugradila je implantate.

– Uvek sam bila bucmasta, ali počela sam da se borim sa svojom težinom nakon što sam rodila dete. Stalno sam bio na dijeti, izgubila bih par kilograma, a onda bi proradio jo-jo efekat i vratilo bi mi se još. Postalo je još teže izgubiti težinu nakon rođenja drugog deteta – objašnjava Kejli.

– Upala sam u kolotečinu i jedva sam kuvala. Bilo je mnogo lakše jesti hranu za poneti – trošila sam oko 200 evra nedeljno na ishranu – iskrena je ona.

Verovala je da je jedini način da se reši kilograma zauvek – gastrični bajpas. To je hirurška procedura nakon koje je potrebno manje hrane da bi se osetila sitost i generalno se manje kalorija apsorbuje iz hrane koja se konzumira.

pre i posle
Kayleigh Baldwin-Wilkinson
Foto:printscreen/instagram.com/kaysbypassjourney

Nakon detaljnog istraživanja, Kejli je odlučila da obavi proceduru u bolnici u Turskoj, u oktobru 2020.

Majka dvoje dece vratila se u istu bolnicu u oktobru 2021. i imala je zatezanje stomaka i sređivanje grudi.

smrsala pre i posle
Kayleigh Baldwin-Wilkinson
Foto:printscreen/instagram.com/kaysbypassjourney

– Sada sam u mogućnosti da više stvari radim sa decom, vodim ih na kupanje ili trčanje po parku. Prokomentarisali su koliko sam srećnija, što je bilo neverovatno čuti. Moj BMI je sada zdrav, više nisam gojazna, ne ostajem bez daha kada se penjem stepenicama i zglobovi me više ne bole – rekla je Kejli.

Komentari na njen novi izgled su pretežno pohvalni, ljudi se čude i konstatuju da to „nije ista osoba“, a sudeći po njenoj priči, ona se zaista i oseća kao druga, nova osoba.

Klinike u Turskoj su, interesantno je, česta adresa dama iz Srbije, koje tamo odlaze kako bi rešile i korigovale određene nedostatke, pomoću estetske hirurgije.

Izvor: Zadovoljna.rs

Kakva šminkerka, ova žena je živi Transformers! (VIDEO)

32 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap