Lifestyle Magazin

Kakva šminkerka, ova žena je živi Transformers! (VIDEO)

sminkerka-tiktok

Šminkeri znaju tajne koje su nedostupne “običnim smrtnicima”, a uz pomoć kojih pojedine dame mogu doslovce da promene lični opis.

Tiktokerka koja se predstavlja pod nalogom Lashes and losing se ne libi da pokaže svim pratiocima tajne mejkapa uz pomoć kog postaje doslovce druga osoba. Ona se najčešće pojavi bez trunke šminke u svakodnevnom izdanju.

Kosa joj je neuredna i vezana, obrva uopšte nema, lice joj je neujednačene pigmentacije i crvenila, dok je najuočljivije da nema prednje gornje zube, kao i ne baš sjajne donje.

Transformacija je neverovatna budući da ona stavlja kompletne lažne zube i to preko svojih gornjih i donjih vilica. Takođe, tu je i perika u vidu bujne duge plave kose.

Tek potom kreću sve čari šminkanja koje ta dama, koja sebe predstavlja kao samouku šminkerku, savršeno primenjuje. Mnogi njeni pratioci su zadivljeni nijansama senke koju ona kombinuje i izgledom koji na kraju dobija.

Nije zanemarljiv uticaj ni veštačkih trepavica, a o toj ženi je pisao čak i San.

Ona ima čak 645.000 pratilaca i na dobrom je putu da dostigne milionski broj, dok joj snimci broje skoro 7 miliona pregleda. Tako je video u opisu kog je pesma Britni Spirs “One more time” pregledan 1,2 milona puta, a dobio je više od 42.000 sviđanja i oko 1500 komentara.

@lashesandlosing The eye just adds that extra touch 😭 #noteeth #makeup #makeupremoval #SephoraGiveOrKeep #catfish #thepowerofmakeup #trending #transition #cliponveneers ♬ My Name Is – Eminem

– Vauuu, super transformacija, ovo je skroz čudnovato, – Ovo bi trebalo da bude nelegalno! – I dalje sam u šoku – samo su neki od njiih.

10 dama domaće estrade zbog estetskih korekcija ne liče na sebe (FOTO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap