Lifestyle Moda

Pitanje svih pitanja: Da li muškarci treba da nose “spido” gaćice?

Čuveni spido kupaći (visoko sečeni, ne sa dužim nogavicama) za muškarce je ponovo popularan. Poslednjih par leta se stidljivo šunjao na plažama, ali sad ima tendenciju da preuzme primat i da skine sa trona čuveni šorts kupaći.

Ne osuđujem, ali osuđujem…

Odmah da se razumemo, spido nije za svačije telo i ljudi moraju da se pomire sa tim.

Spido kupaći je obavezan ukoliko ste plivač. Muškarci koji se bave ovim sportom tvrde da im ovaj tip kupaćeg kostima omogućava bolje performanse i imaju osećaj kao da su goli, i da su potpuno sjedinjeni sa vodom. Dakle, u slučaju plivača sve je oprošteno, ali mi obični smrtnici koji ne plivamo profesionalno i čije telo nije sišlo sa naslovnice magazina za muškarce moramo da dobro razmislimo pre nego što obučemo ovaj tip kupaćeg, ma koliko god nam se on dopadao.

Samopouzdanje

Džaba trend, džaba dizajn, džaba što je lepo, ako ne umete da nosite. Kao što je damama potrebno samopuzdanje za haljine i suknje koje su kraće, tako i muškarcima je potrebna određena doza samouverenosti pre nego što se uvuku u spido gaćice.

Da se ne lažemo i ne mažemo situacija je sledeća… Ukoliko kuburite sa kojim kilogramom više i ne posećujete teretanu spido ne dolazi u obzir jer se useca, preliva i izgleda neugledno. Uvek je bolje rešenje kupaći koji je kao malo širi šorts. Neće istaći ono što ne valja i mirna vam je glava.

Spido je više za one tipove koji su mesece proveli u teretani pre nego što im je plaža videla zadnjicu. Mada, i u tom slučaju može da izgleda smešno. Jer ogromno telo i parče materijala oko međunožja stvara efekat Tarzana sa liskom. Najbolje će proći sa spidom momci koji imaju uzan struk i ne previše široke butine.

spido1

Šta kažu dame?

Kažu da se od tuđeg mišljenja ne živi – istina… ali ipak nije loše proveriti kako drugi razmišljaju. Na ovu temu upitao sam par devojka šta one misle o spido kupaćem na muškarcima.

Milica 30

Jao, ne! Mene to asocira na starije muškarce. Uglavnom pomislim na mog oca i njegov stomak koji se presavija preko malog kupaćeg. Uvek će biti smešan taj tip kupaćeg.

Jana 27

Ne volim ni na ženama da vidim malo parče materijala. Na muškarcima spido izgleda uglavnom smešno.

Jovana 35

Ako je dobro telo, onda nek ga nam ga pokaže. Zapravo, svašta u spidu može da nam se pokaže.

Mirjana 26

Moj dečko je pokušao prošle godine da ih nosi na letovanju. Nosio ih je ujutru, onda je video neke klince koji imaju isti kupaći kao on i popodne je kupio drugi. Meni je svejedno, ali bolji su duži.

Katarina 37

Možda sam površna, ali ako imaš telo – zašto bi neko nešto sakrivao. Meni je to super.

Zaključak

Ukoliko ste se odlučili za spido kupaći ovog leta niko vas ne može sprečiti, ali spakujte i još jedan rezervni za svaki slučaj.

Kako odabrati kupaći kostim prema građi i obliku tela?

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

18 Shares
Share via
Copy link