Lifestyle

Fanovi kritikovali suprugu Pirsa Brosnana zbog kilaže, on im na šmekerski način zapušio usta

pirs-brosnan

Čak ni posle 20 godina braka ljubav i strast se nisu ugasili u odnosu slavnog holivudskog glumca Pirsa Brosnana i njegove supruge Kili Šej Smit, a on to neprestano i dokazuje izlivima nežnosti i dirljivim ljubavnim porukama koje joj piše na društvenim mrežama.

Par se upoznao još davne 1994. u Meksiku u jednom kafiću, a još od tada je Pirs zove „svojom devojkom“.

Sedam godina kasnije razmenili su bračne zavete, a dobili su i dva sina – Dilana i Parisa, piše Blic Žena.

Njihov brak obojen je dubokom ljubavlju i uvažavanjem, a praktično su nerazdvojni – malo je prilika kada je holivudski šarmer na nekom događaju bez svoje žene.

Inače, prva Brosnanova supruga Kasandra Haris preminula je 1991. od karcinoma, što je on veoma teško podneo, a u više navrata ispričao je kako ga je baš Kili spasila od depresije i pomogla da stane na noge nakon tragedije.

Kili mu je pomogla i 2013. kada je u 42. godini umrla njegova usvoje ćerka Šarlota od raka jajnika, ponovo mu bivajući rame za plakanje i veliki oslonac.

Zanimljivo je da ovu 58-godišnjakinju često kritikuju zbog viška kilograma i činjenice da se ne uklapa u savremene standarde lepote, a Pirsu neretko kritičari dobaciju da je „mogao da nađe neku mršaviju“.

Brosnan nije ostao imun na ovakve opaske i više puta je na iste odgovorio. Kada su ga jednom pitali šta misli o kilogramima svoje žene, glumac je šmekerski odgovorio: „Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao.“

– Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima – rekao je Brosnan.

Glumac je čak priznao da ne komentariše samo javnost kilograma njegove supruge, već i njihovi prijatelji. „Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu“, prokomentarisao je, te dodao da je bio odlučno protiv toga:

– Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi.

Jelenu Dokić isprozivali zbog viška kilograma, teniserka besna: Prestanite da me osuđujete!

6.1K Shares
6.1K Shares
Share via
Copy link