Poznati Vesti

Pike objavio fotografiju s devojkom koja je počistila teglu džema i rasturila njegov brak sa Šakirom

pike devojka

Iako već nedeljama nisu viđeni zajedno, Žerar Pike sinoć je na Instagramu podelio selfi s Klarom Kijom Marti s kojom je navodno varao svoju bivšu partnerku, pevačicu Šakiru s kojom ima dva sina: Milana i Sašu. 35-godišnjak nije dodao nikakav opis na objavu.

“Sigurno ga je ona naterala da objavi”, “Očito se više ne skrivaju”, “Nemaš poštovanja prema majci svoje dece”, “Svi mi koji smo ovde samo da čitamo komentare”, “Nije loše biti Twingo”, “Uživajte dok traje, vide i vaša deca Instagram”, “Karma sve vrati”, “Pike je trenutno najomraženiji čovek na svetu”, “Twingo i Casio”, samo su neki od stotina komentara.

Vest stiže nekoliko meseci nakon prekida s kolumbijskom zvezdom, koja mu je nedavno posvetila i “osvetničku” pesmu BZRP Music Sessions #53. Nakon toga su se pojavili izveštaji da se Klara drži podalje od Pikea kako bi izbegla medijsku pažnju.

Podsećamo, priča se da je Šakira otkrila aferu Pikeovu aferu zbog prazne teglice džema od jagode. Na internetu kruže glasine da je pop zvezda saznala za prevaru bivšeg partnera nakon što je ShowNews Today objavio da Pike, kao ni njihova deca, ne vole džem.

Njena nova pesma u kojoj progovara o prevari bivšeg supruga u samo dva dana na YouTubeu prikupila je preko 86 miliona pregleda i oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pesma na YouTubeu u tom periodu. Pike je ismejao njen novi hit.

Odnosi između Šakire i njene svekrve, koja joj je komšinica, takođe su navodno pogoršani, a dokaz tome je lutka veštice koju je pevačica postavila na balkon i okrenula prema kući bivše svekrve s kojom se i fizički sukobljavala.

Izvor: Index

Posle Pikea, Šakira potkačila svekrvu, postavila lutku veštice da gleda na dom fudbalerove majke (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
74 Shares
Share via
Copy link