Magazin

Šakirini rani radovi zbog kojih se gorko kaje, učinila je sve da ih zauvek obriše (VIDEO)

sakira
Foto: Printscreen

Šakira je danas jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, ali u mladosti se okušala u drugim umetničkim vodama.

Pevačica, koja danas ima 47 godina, davne 1993. godine je dobila ulogu u sapunici “El Oasis”. Tada imala samo 16 godina. Brzo je shvatila kako ipak gluma nije nešto u čemu se pronalazi.

“Hola” navodi kako je Šakira glumila Luisu Mariju, a nakon što se suočila s prirodnom katastrofom u svom rodnom gradu, zaljubi se u Salomona Perdigona, kog glumi Pedro Rendon.

Šakira, očito nezadovoljna svojom ulogom, otkupila je sva prava od Cenpro TV-a, ali i sprkos tome mogu se pronaći isečci iz serije na Jutjubu.

“El Espanol” javlja kako je pevačica još 1996. izjavila da je nakon neuspeha drugog albuma, odlučila da se posveti glumi.

– Bilo je to kao da sam krenula na ekskurziju nekim drugim umetničkim putem u potrazi za obnovom duha – rekla je tada.

– Svi mogu da znaju šta je u pozadini, jer meni je to teško da sakrijem. Postoji razlog zašto sam loša glumica ili neka to kaže reditelj ‘El Oasisa’ – dodala je.

Reditelj Pedro Mogoljon osvrnuo se na Šakirinu posebnost, te je otkrio da su svi verovali da će postići veliku karijeru.

– Znao sam da će ta devojka postići neverovatan uspeh, pre ili kasnije. Nisam bio iznenađen kada je postala zvezda, znali smo da će uspeti – priznao je reditelj.

– Nije joj se sviđalo kako izgleda. Htela je da bude plavuša i to je bila njena odluka – rekao je Pedro.

– Jednog dana sam stigao u Cenpro da primim svoju platu i rekli su kao ‘ima još jedan ček za tebe jer je neko kupio prava’. Znao sam da serija više neće biti na televiziji – dodao je.

Podsetimo, Šakirin život protekle dve godine bio je i te kako buran zbog razlaza sa Đerarom Pikeom, a pre nekoliko dana objavila je prisne fotografije s mladim britanskim glumcem Lusijenom Laviskontom, zvezdom serije ‘Emily in Paris'”, a odmah su počela i šuškanja o romansi.

Izvor: Kurir.rs/ Dnevnik.hr

Šakira briznula u plač u prodavnici, paparaco fotografije zabrinule njene fanove (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

oznake
script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link