Magazin Poznati

Šakira je sama shvatila da je Pike vara, za sve je „kriva“ njena omiljena poslastica

šakira
Foto: Printscreen

U centru svetske medijske pažnje ovih dana je Šakirina nova pesma i potezi kojima je vatrena Kolumbijka „potkačila“ kako sada svog bivšeg supruga, tako i njegovu majku.

Najnovija pisanja govore i da se zna kako je pevačica otkrila da je fudbaler Žerar Pike vara.

Sve je, navodno, saznala kada je shvatila da joj je netko pojeo omiljeni džem, tačnije njegova nova devojka Klara Kija, piše Dnevnik.hr.

Strani mediji prenose kako se 45-godišnja Šakira vratila sa putovanja, a to je i sama ovekovečila u videu za novu pesmu „Te Felicito“ (Čestitam ti), u kojoj proziva Pikea zbog svega.

U jednoj sceni otvara frižider i u njemu pronalazi glavu Raula Alehandra, s kojim je snimila pesmu, a fanovi su zaključili da je upravo time otkrila kako je saznala istinu, odnosno da joj je Klara pojela omiljenu poslasticu, ali i da ljubi njenog dragog.

Šakira i Žerar okončali su svoju vezu u maju prošle godine nakon 11 godina, a ona je planirala da se preseli sa njihovo dvoje dece u Majami, daleko od bivšeg supruga. Međutim, budući da joj je 91-godišnji otac hospitalizovan u Barseloni, pretpostavlja se da je preseljenje stavila na čekanje.

Inače, Šakirina nova pesma tema je svih medija, jer joj je za inspiraciju poslužio upravo razlaz sa Pikeom i njegova veza s devojkom zbog koje ju je ostavio, Klarom Kijom. U njoj proziva njegovo ponašanje, pogotovo nakon vesti da su njih dvoje započeli vezu ranije nego što se mislilo.

Izvor: Dnevnik.hr

Posle Pikea, Šakira potkačila svekrvu, postavila lutku veštice da gleda na dom majke fudbalerove (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link