Kolumne

Kome Palma sa voditeljkom Jovanom uzvraća udarac i poručuje “Ne može nam niko ništa”?

palma-hepi
Printscreen

Isus Hrist bi sigurno rekao: Oprosti im Bože ne znaju šta rade, uz verovatno blago štrecanje celim telom i momenat neverice. Jer na ovaj prizor ni sin Božji pretpostavljam ne bi ostao 100 posto imun.

Na televiziji Happy, NACIONALNA FREKVENCIJA u pitanju, u jutarnjem programu nazvanom “Vaskršnja žurka drugi deo – Palma uzvraća udarac”, uz harmonikaše đipaju prvi čovek Jagodine, Dragan Marinković Palma koji se sumnjiči za podvođenje žena i maloletnica, zabavlja ih estradni umetnik Darko Lazić a vajanim telom uvija nesuđeni đak generacije, voditeljka Jovana Jeremić.

Da nije tragično, bilo bi smešno. Na ovo čovek zaista ne može da ostane ravnodušan.

Gledam snimak i sve vreme mislim sad će da iskoči neko, zapravo sad će da iskoči Milomir Marić i kaže: Skrivena kamera!

Ali, jok, niko ne iskače, nema objašnjenja gledaocima zašto ova parada sramote ide na TV sa nacionalnom frekvencijom i to na najveći hrišćanski praznik koju su u nazvali “Uskršnja žurka- Palma uzvraća udarac!”

Da je pravde i zakona, ovaj čovek bi, dok se ne utvrdi istina oko podvođenja maloletnica, sedeo kod kuće umesto što u prslučiću i beloj košuljici poručuje javno pesmu: Ne može nam niko ništa! dok mu sviraju i pevaju na uvce.

 

Men’ se čini da je ovo poruka za tužilaštvo…

Posted by Bora Konj on Sunday, May 2, 2021

Zašto neko ne reaguje?

Zašto je ovolika količina sprdnje i bezobrazluka i gluposti dozvoljena?

Okupio se “krem” da za uskršnji praznik pravi žurku i poručuje da su najjači i da im ne može niko ništa, što znači “omladinke Jedinstvene Srbije čuvajte se, Palma je neuništiv”.

Vaskršnja žurka drugi deo: Palma uzvraća udarac je sličila terenu na kom ovaj čovek dobro klizi, samo su falili separei, zavese, ostali saborci, napaljeni političari i jadne devojke – omladinke koje bi, kako je za portal Nova.rs izjavio bivši član SPS-a Mića Jovanović, Palma prstom pozivao i uparivao sa prisutnim funkcionerima za dugačkim stolom.

“Svojevremeno sam prisustvovao jednoj njegovoj proslavi i smučilo mi se od onoga što sam video i doživeo. Palma je imao jedan odvojeni separe koji bi se u jednom trenutku zatvorio i tu su se nalazila dva veoma dugačka stola. Za jednim stolom su sedeli predstavnici, mahom ljudi iz SPS-a i Jedinstvene Srbije, dok su se za drugim stolom nalazile neke devojke. One su navodno bile članice omladine Jedinstvene Srbije po koje je Palma poslao autobusu Niš i bile su starosti između 18 i 20 godina.

Jedna od devojaka ga je sve vreme mazila po glavi, a on je u jednom trenutku, nekim čudnim zviždukom, dozivao jednu po jednu da se pridruže njegovom stolu. Uperio bi prstom u devojku koja je trebalo da dođe, a onda bi, kada ona priđe, isto tako prstom pokazao do kog funkcionera bi trebalo da sedne. Tako je on, posle malo pića i muzike, postepeno usmeravao omladinu Jedinstvene Srbije na tada aktuelne opštinske i državne predstavnike, objasnio je Jovanović dodajući da bi priča bila kompletna dužan je da kaže i ovo:

“Palma je imao sobe na spratu te kafane, koja se nalazi u Zoološkom vrtu u Jagodini i mnogi su tako “upareni” odlazili u te prostorije. Da budem iskren i meni je jednu devojku rasporedio. Kada je do mene sela devojčica od 18, 19 godina ustao sam i rekao vozaču da spremi automobil i vratio sam se nazad u Beograd, zaključio je Jovanović osnivač Megatrenda i dodao:

“Ovo je istinita priča i garantuje svojim životom da se to zaista desilo”.

Dakle, čoveku koji se tereti za ovakve radnje, omogućeno je da na nacionalnoj frekvenciji đipa uz živu svirku dok voditeljka koja je sa petnaestak godina pala u nesvest jer nije proglašena za đaka generacije uvija telom i tapše ko da su kafani i to na Uskrs.

Vučiću bi bilo bolje da umesto što objašnjava kako jedemo dve travke sa kapljicom vode, objasni zašto je na TV sa nacionalnom frekvencijom omogućeno Palmi da đipa.

Voditeljkom ćemo se baviti drugi put, ostavićemo je da uživa u svojoj “karijeri” za koju je rekla da je nenadjebiva (citiram).

Pa, Jovana, ako ti je falila titula đaka generacije da bi se ovako blamirala, ne mari mnogo, imaš titulu “nenadjebive voditeljke” a to u današnjem sranje senzacionalističkom cirkus novinarstvu nije mala stvar.

Ojsa!

Četiri Palme za bitange i Ivicu

Jovana Kešanski

Ja sam novinar, kolumnista. Nisam zapisničar. Prenosim svoje utiske o onome što me pokrene.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link