Kolumne

Palma jede pršutu, narod gricka nokte, zajedno jedemo govna (VIDEO)

Dragan Marković Palma, narodni je poslanik i predsednik Jedinstvene Srbije, a široj javnosti postao je poznat kao višegodišnji gradonačelnik Jagodine. O sebi gradi imidž prostog, neukog čoveka, ali domaćina i mačo tipa koji odlično poznaje borilačke sportove.

Ovaj nekadašnji saradnik Željka Ražnatovića Arkana, a više od deset godina i koalicioni partner Ivice Dačića, od nedavno daje besplatne savete i časove kako se suši meso, a na svoju prezentaciju doveo je „creme de la creme“ srpske estrade i politike. Možda je bolje reći političke estrade.

Nabijeni jedno uz drugo, uz nepoštovanje svih preventivnih mera suzbijanja koronavirusa, što im ovako bezobrazno buntovan ne mogu zameriti, Palma drži domaćinsku konferenciju za štampu u društvu Svetlane Cece Ražnatović, Ivice Dačića, ali i Radiše Trajkovića poznatijeg kao Đani.

Političari koji glume normalnost, skromnost i deljenje sudbine običnog čoveka bezobrazan je deveti čin šablonima unakažene predstave za osiromašene gledaoce, koji se hrane parizerima iz supermarketa u nadi da će njihovo zlatno doba početi koliko sutra.

To su političari koji zagovaraju leve ideje, a ne znaju šta nemaju. Koji u crveno, za sreću, farbaju ove nesrećne senilne penzionere pričajući im priču o Titu, o tome kako im je dobro samo nisu svesni. Od one Palmine pršute curi im balica niz obraze, a od zvuka krčanja creva ne čuju ni svoje misli i dalje ubeđeni da im takvi kao ovi čuvaju unuke od nekih zlotvora. Još uvek mučeni uče da koriste moderne tehnologije kako bi se sa tim svojim unucima ponekad možda čuli i videli, kad već se zagrliti ne mogu.

Eto, političari su postali mesari, što je zapravo izuzetan napredak u smislu toga da su konačno skontali da rukovođenje klanicom jeste malo „passe“ i da kosti koje još uvek čekaju da budu iskopane mogu zameniti mesom koje taj njihov običan čovek, bacajući pogled na dno kontejnera, nikada neće naći.

„Volim meso i rado ga se sećam“, mogla bi biti parola SPS i JS na narednim izborima ako već žele da se dodvore siromašnim domaćinima i građanima Srbije.

Ukoliko bi neko na ovoj konferenciji viknuo ono „gladan sam!“, koje je Vučić onako ’ladno dozvolio svojim „pustite čoveka“, poskočili bi Ceca i Đani i na astal ako treba, da se podigne atmosfera i narodu pruži zabava. Opasno je to igranje sa običnim čovekom, koji kad je „gladan, nije sav svoj“.

Lažni levičari, izdajice svega i svih, uživajte u svojim masnim obrocima, delikatesnim papazjanijama, možda ipak ima Boga koga ste proterali, možda gleda odozgo i beleži sve vaše bahatosti, grehove i zločine koje ste činili i još uvek činite prema ovom potpuno sluđenom narodu.

Jednom će proći i njihovo, a onaj ko bude ponovo pomilovao Dačiće, Vučiće, Nikoliće, Palme i ostale štetočine moraće da odgovara pred narodnim sudom. Ne samo oni, nego i svi oni petooktobarski prevaranti koji su tako žestoko zajebali ovaj narod, bez ikakvih posledica. Pravda je spora, ali dostižna.

Verujem u pravdu, jer ako nje nema, a nema je čini se, nema nikakve poente živeti u ovakvim društvima i boriti se da ono sutra osvane za nijansu bolje. Mrak nas je prekrio, demokratski mrak, koji nikakva pršuta, rakija i kiseli kupus ne mogu da razvesele.

Neka puštaju ovaj video korisnicima narodnih kuhinja, da vidimo šta oni imaju da kažu na ovaj bezobrazluk.

Za Palmu prethodnih sedam godina „zlatno doba Srbije“

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

367 Shares
367 Shares
Share via
Copy link