Magazin Srbija

Umesto ćelije u Zabeli Palma dobija ulicu u Paraliji

palma
Foto: Prinskrin/ Instagram

Umesto ćelije u Zabeli Palma dobija ulicu u Paraliji

Gradonačelnik grčkog grada Katerini Konstantinos Koukodimos danas je na zvaničnom prijemu izjavio da će jedna ulica u Paraliji, koja pripada gradu Katerini, dobiti ime Dragana Markovića Palme. Nije njuz net, ni skrivena kamera nego živa istina.

Palmin rijaltiti po Paraliji se nastavlja. Domaćinski je od naših para obećao da će na letovanje odvesti 1000 poljoprivrednika a sad se baškari i ulicom koja nosi njegovo ime.

– Gospodine Markoviću, osim što ste počasni građanin grada Katerini, ja želim da Vam se još više zahvalim na svemu što radite, kako na unapređenju odnosa Jagodine i Katerinija i Paralije, tako i na unapređenju odnosa Srbije i Grčke. Vi ste tu saradnju podigli na još viši nivo i zbog svega toga ja ću na sednici Skupštine grada Katerini predložiti da jedna ulica ponese Vaše ime – Ulica Dragana Markovića Palme i siguran sam da će ovaj moj predlog biti jednoglasno usvojen od strane odbornika grada Katerini – rekao je Kuokodimsi.

Siguran je Kuokodimsi da će predlog biti usvojen jednoglasno? Izgleda kao da i Grci imaju svoj SNS i Palminog dvojnika. Drugačije se ova sarandnja i ljubav ne može objasniti.

– Naravno da prihvatam Vaš predlog i počastvovan sam, sve što radim u odnosima između Srbije i Grčke, kao i ovde u regiji Pierija, u Paraliji, ne radim da bih dobio neku titulu ili ulicu, već su to moja ljudska osećanja. Moja porodica i ja već 37 godina letujemo u Paraliji i bez obzira na moju funkciju i rejting u Srbiji, ja se nisam promenio – odgovorio je skromni domaćin Marković, što se kaže lupio i ostao živ.

U u Atini, postoji Karađorđeva ulica, u svetu ima i nekolko Teslinih ulica, kao i beogradskih i srpskih, tako da je Dragan Marković Palma ušao u red malobrojnih Srba čije ime nose ulice u svetu, piše Informer.

Pomno ćemo pratiti uspehe našega Palme po Paralijama, mada ostaje nejasno čime smo zaslužili da nas on zastupa po Grčkoj i da mu još posvete ulicu.

Marinika Palmu, Palma Mariniku i nikom ništa  tresla se gora, rodio se miš

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
575 Shares
575 Shares
Share via
Copy link