Srbija Vesti

Marinika Palmu, Palma Mariniku i nikom ništa – tresla se gora, rodio se miš

marinika-tepic-zlostavljanje-jagodina
Foto: Facebook PrintScreen

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu, koju je Dragan Marković Palma podneo protiv potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, tvrdeći da mu je od početka aprila pa na dalje, svojim izjavama za medije ugrozila sigurnost, kao i sigurnost članova njegove porodice.

Tužilaštvo je zaključilo da u radnjama Tepićeve nema zakonskih obeležja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, niti bilo kojeg drugog krivičnog dela za koje se krivično gonjenje preduzima po službenoj dužnosti pa je prijavu odbacilo, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Marković ima pravo da na ovu odluku uloži prigovor u roku od osam dana Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

On je prijavio Tepićevu jer je, kako je naveo u prijavi, u više navrata u medijima govorila o njemu kao o silovatelju i podvodaču devojaka i žena iz Jagodine.

To je, prema njegovim tvrdnjama, ugrozilo i njegovu sigurnost i njegovih članova porodice.

Sa druge strane, u petak je Više javno tužilaštvo u Kraljevu objavilo da za sada nema osnova sumnje i dokaza za pokretanje krivičnog postupka zbog navodnog podvođenja žena u Jagodini, za koje je u aprilu čelnike tog grada, među kojima i Markovića, javno optužila potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Izvor: Politika.rs

Domaćin Palma rešio da časti što nije kriv i 1000 seljaka odveo na letovanje u Grčku

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

944 Shares
944 Shares
Share via
Copy link