Vesti

Bračni par iz Srbije pronađen u Grčkoj: „Videli su parkiran automobil ispred jednog objekta“

par-despotovac-grcka
FOTO: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Bračni par, Mirka i Mile M. iz Despotovca, koji su se vodili kao nestali u Paraliji, pronađeni su sinoć, a za njima su tragala njihova zabrinuta deca

Kako je podeljeno na Fejsbuk grupi „Grčka info“, par je pronađen nakon što se javio vlasnik hotela u kojem su odseli i kazao da su imali problem sa telefonom. Kako je napisao Radmilo Belić u toj grupi, njima se pokvario punjač.

„Policija reagovala brzo i efikasno“

Belić je povodom tog slučaja objavio u grupi da je po pozivu porodice iz Despotovca policija reagovala brzo i efikasno.

– Pošto su obavestili porodicu da nemaju podatke da se njima nešto desilo, odmah su krenuli u potragu za automobilom. Kada su pronašli parkirani automobil ispred jednog objekta ušli su unutra i pitali su vlasnika da li su Mirka i Mile odseli kod njega. Kada su dobili potvrdan odgovor, dali su vlasniku broj telefona porodice. Vlasnik je napisao odmah poruku u kome je obavestio porodicu da su im roditelji dobro i da će ih obavestiti ujutro da se jave svojima – napisao je Belić u toj grupi.

„Kao što roditelji uvek brinu za svoju decu, tako i deca uvek brinu za njih“

Naglasio je i da kao što roditelji uvek brinu za svoju decu, tako i deca uvek brinu za svoje roditelje.

– Dok deca odrastaju tu su roditelji koji ih štite i pružaju sigurnost. Kako vreme prolazi uloge se menjaju. Kada se roditelji približe kraju svog životnog puta, tada se uloge menjaju i onda deca brinu o svojim roditeljima sa željom da im olakšaju poslednje godine života. Tako je uvek bilo i tako će uvek biti. Kada krenete na put mislite o tome – dodao je Radmilo.

Srpske turiste varaju u Grčkoj i uzimaju im pare za štetu koju nisu napravili

Izvor: Blic

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link