Magazin Srbija

Odbrana Palmina: Mariniku je nešto udarilo u glavu, da joj se veštači psihičko zdravlje

palma
Foto: BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Dragan Marković Palma izjavio je da će zatražiti sudsko veštačenje zdravstvenog stanja potpredsednice SSP-a Marinike Tepić i njene saradnice iz Jagodine, zbog njihovih optužbi da je on organizovao podvođenje maloletnica na svojim čuvenim žurkama.

Gostujući na televiziji Hepi, Marković je rekao da će nakon tog medicinskog izveštaja zahtevati od tužilaštva da se oglasi i kaže kakve se to fotografije i dokazni materijali nalaze u spornom telefonu, koji je navodno od prošle godine u posedu MUP-a.

– Tražiću da se utvrdi da li su one psihički zdrave, a od tužilaštva da se oglasi kakve su naloge našli u (zaplenjenom) telefonu. Možda su one zdrave, ali ih je nešto udarilo u glavu, videćemo – izjavio je Dragan Marković.

Tepić je pre nekoliko dana izjavila da policija poseduje telefon Palminog bliskog saradnika u kojem se navodno nalaze snimci i fotografije devojčica, javlja Beta.

Nakon ove njene izjave, prva se oglasila Biserka Jakovljević, direktorka Centra za socijalni rad, rečima da je Marinika Tepić iskoristila i zloupotrebila njenu “privatnu situaciju”. Njoj je navodno pretila jedna opoziciona aktivistkinja da će na društvenim mrežama postaviti kompromitujuće fotografije njene maloletne ćerke.

Palma se nalazi pred ozbiljnom optužbom, a svoju odbranu za sada bazira isključivo na pretnjama svedocima, opozicionim političarima, ali i partnerima iz vladajuće koalicije.

Lider Jedinstvene Srbije je komentarišući konferenciju Marinike Tepić, na kojoj je pušten iskaz svedoka navodnog podvođenja, rekao da su to tvrdnje “kriminalca” čiji je identitet sakriven “kako se ne bi pojavio na sudu”, a ne da bi mu se zaštitila bezbednost, prenosi Nedeljnik.

U svojoj očajničkoj borbi Marković je optužio i Dragana Đilasa za saradnju sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka.

– On je pretio svojoj bivšoj supruzi da će da joj odrubi glavu… Zemunski klan je za njega malo dete. Neka (tužilaštvo) u istražnom postupku (uhapšene iz Belivukove grupe) pita da li su imali neki kontakt sa Draganom Đilasom – kazao je Palma.

On je takođe pozvao osnivača Fondacije “Tijana Jurić” Igora Jurića da što pre javno kaže ko je političar za koga se sumnja da je pedofil.

Čime te je Palma ucenio da kažeš da je golo dete na snimcima tvoja ćerka?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

37 Shares
Share via
Copy link