Srbija Vesti

Palmina funkcionerka otkrila identitet sopstvenog deteta i potvrdila Marinikinu priču

palma marković
Printscreen

Na današnjoj konferenciji za medije potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da policija ima telefon sa fotografijama i snimcima golih maloletnih ćerki najbližih saradnika lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. Ovaj telefon je, kako je dodatno pojasnila, zaplenjen 21. juna prošle godine kod jednog od Markovićevih saradnika.

“Želim sa ovog mesta da pitam da li su Tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona najbližeg Palminog saradnika, koji je zaplemljen pre nekog vremena. On je u posedu policije. U tom telefonu nalaze se fotografije i snimci nagih maloletnih ćerki Palminih najbližih saradnika, koji su na najvišim funkcijama u Jagodini. Zašto se ovo krije, zašto se zataškava i ko to čini, jer je telefon zaplenjen na izborni dan 21. juna prošle godine”, upitala je ona.

Ubrzo nakon konferencije oglasio se i Dragan Marković i kategorički negirao da ima bilo kakve veze sa snimcima, kao i da će majka jedne od devojčica istupiti javno.

“Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima bilo čijim, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama. O tim slikama iz telefona oglasiće se majka tih devojaka koje su na snimcima i saopštiti o čemu se radi“, poručio je Marković u pisanoj izjavi.

Ono što je Palma najavio ubrzo se i dogodilo. Biserka Jakovljević, majka maloletne devojčoce i direktorka Centra za socijalni rad i Jagodini, izjavila je da potpredsednica Stranke slobode i pravde za linč predsednika Skupštine Jagodine iskoristila njenu privatnu situaciju gde joj je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne fotografije njene maloletne ćerke.

“Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo, a njen telefon oduzelo. Ta zla žena, Marinika Tepić, taj podmukli lažov iskoristila je danas moj privatni problem i moju ličnu situaciju sa tom ženom da bi nastavila svoj politički linč prema Draganu Markoviću Palmi“, navela je Jakovljević, a prenela je Skupština Jagodine.

U reakciji na ovu izjavu, Tepić je za portal Nova rekla da joj nikada ne bi palo na pamet da otrkiva identitet maloletnice, čija god bila ćerka i da od početka insistira na zaštiti svedoka, očevidaca i žrtvi.

Ona je rekla da je skandalozno što je Marković najavio da će se majka devojčice obratiti javnosti, napominjući da su time potvrđena njena saznanja koja je iznela na današnjoj konferenciji.

“Palmina funkcionerka, Biserka Jakovljević, otkrila je identitet svog sopstvenog deteta i sama je potvrdila priču. Ona sigurno zna zašto je to učinila i za mene je to zaista šok bio Zapravo, najskandaloznije je to što je Palma najavio da će ona to učiniti. Uprkos tome i dalje insistram da se žrtve zaštite. Gospođa Jakovljević je samo potvrdila moja saznanja da postoji telefon sa fotografijama i snimcima i zato očekujem da tužilaštvo i policija počnu da rade svoj posao onako kako bi trebalo”, naglasila je Tepić.

Marinika Tepić će u petak u kraljevačkom tužilaštvu ponovo dati iskaz povodom navoda da je Dragan Marković Palma organizovao žurke u Jagodini na kojima su podvođene maloletnice.

Izvor: Nova

Je li Palma jači od Tužilaštva? Tužbama protiv zaštićenih svedoka pravi novu predstavu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.2K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap