Srbija Vesti

Tepić: Policija od 21. juna ima telefon sa snimcima golih ćerki Palminih saradnika

marinika-tepic
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je na današnjoj (12. maj) konferenciji za štampu da policija poseduje telefon sa video snimcima i fotografijama nagih maloletnica, koje su ujedno i ćerke najbližih saradnika Dragana Markovića Palme.

Kako je dodala, telefon je zaplenjen 21. juna 2020. godine i to kod jednog od Palminih saradnika.

„Dragan Marković je lice na položaju i za ovo krivično delo zaprećena je isključivo zatvorska kazna. Zato tražimo da se postupi po krivičnoj prijavi jednog od lica koja je podneta u ponedeljak i da privedu Palmu“, rekla je Tepić.

Zatim je otkrila nove informacije u vezi ovog slučaja.

„Želim sa ovog mesta da pitam da li su Tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona najbližeg Palminog saradnika, koji je zaplenljen pre nekog vremena. On je u posedu policije. U tom telefonu nalaze se fotografije i snimci nagih maloletnih ćerki Palminih najbližih saradnika, koji su na najvišim funkcijama u Jagodini. Zašto se ovo krije, zašto se zataškava i ko to čini, jer je telefon zaplemljen na izborni dan 21, juna prošle godine. Da li se ovim dokazima neko ucenjuje, da li se trguje informacijama, da li se preti i ko koga štiti. Ovo je jedna od najskandaloznijih informacija“, otkrila je Tepić, a preneo portal Nova.

Fotografije i snimci na zaplenjenom telefonu nesumnjivo su kompromitujući tvrdi Tepić i dodaje:

„Meni je veoma značajno da kažem da su se ljudi iz Palminog okruženja ohrabrili da doprinesu ovome. Čak i ako neke od njih grize savest i smatraju se saučesnicima“.

Ona je pitala i da li je policija pozvala profesora Veraldija, bivšeg italijanskog konzula, da da svoj iskaz.

„Jer je moja koleginica Sanda Rašković Ivić vrlo precizno opisala o ovim okolnostima i onome što je profesor rekao. Palma je rekao da je Ivić lagala, a da je profesor Veraldi sve demantovao. To je laž. On je u svom pismu samo rekao da se ne seća baš dobro i da ne bi voleo da bude upleten u ovu aferu. Nijednom rečju nije demantovao ono što je gospođa Ivić rekla“, rekla je Tepić.

Evo kako izgleda Palmino zastrašivanje u praksi – on zna, on tuži, on sudi

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

258 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap