george clooney
Lifestyle

Ozbiljni muškarci: Godine su samo broj!

Starenje je neizbežno, bez obzira na to što čovek svim silama pokušava da pronađe način da što duže ostane mladolik. To, naravno, ne znači da kvalitet života treba da opadne. Ovi muškarci podsećaju da su godine samo broj.

Zdrava ishrana, fizička aktivnost i briga o emocionalnom i duhovnom aspektu mogu da pomognu da godine zrelog doba budu i najbolje u životu.

Kada se osećamo dobro, izgledaćemo dobro – poručuju stručnjaci. Držeći se tog pravila, neki muškarci, poput ovih na fotografijama, dokazuju da su uvrežena mišljenja o starenju potpuno pogrešna.

Antoni Varekija može sa sigurnošću reći kako održati mišiće i u 54. godini. Ovaj Njujorčanin srebrne kose odavno je postao internet senzacija, zahvaljujući fotografijama kojima svakodnevno iznenađuje one koji imaju predstavu o tome kako treba da izgleda muškarac u šestoj deceniji.

Antoni Varekija 53

Đanluka Vaki ima 50 godina i, uprkos tome što kao uspešni biznismen ima veoma malo slobodnog vremena, stiže da se posveti i svom zdravlju i izgledu.

Đanluka Vaki 50

Pošto se relativno nedavno „infiltrirao“ u manekenske redove, pedesetogodišnji Britanac Ejden Šo otkrio je Instagram i, sudeći prema broju objava, nema nameru da ga napusti.

Ejden So 50

Dešun Vang ima 80 godina. Njegov vrtoglavi uspeh je počeo kada je učestvovao na Kineskoj nedelji mode. Potom je proglašen za najpoželjnijeg deku u Kini.

Desun Vang ima 80 godina

I Kanada ima svog predstavnika na ovoj listi. On je Ron Džek Foli, ima 50 godina i kosu i građu kakve bi poželeli da imaju i nekoliko decenija mlađi muškarci.

Ron Dzek Foli 50

Odgovor na pitanje kakvim rezultatima se muškarci mogu nadati posle 50. godine i motivaciju za vežbanje, neodlučni mogu potražiti na profilu 54-godišnjeg Šona Majkla Heflija na Instagramu.

Son Majkl Hefli 54

Ovo su najstariji ljudi u Srbiji

rts

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share