Lifestyle Moda Vesti Novi Sad

Ove računare Novosađanke kupuju zbog dizajna

Novosađanke pri izboru laptopa ili računara, pored svih drugih stvari koje dobar kompujuter mora da ima, vode računa i o boji i dizajnu. Prema rečima iz BUS computersa iz Novog Sada, one se najpre odlučuju za laptove bele, ljubičaste i crvene boje.

Bus-computers-racunari
Foto: Milenko Stanković©

– Proizvođači sada sve više vode računa o dizajnu laptopa, jer su shvatili da je kupcima važna estetika, to jest kako laptop izgleda i koje je boje – kažu iz BUS computersa i dodaju da dame tačno znaju šta hoće, a to su svakako brzina, efikastonst i kvalitet i one se pre odlučuju za računare od 15,6 inča 13,3 inča i one od 10 inča.

Bus-computers
Foto: Milenko Stanković©

Dobro je poznato da je jedna od karakteristika Novosađana to što ih često možete videti na biciklu. Bicikl je najekonomičnije i najzdravije prevozno sredstvo što potvrđuju i različite studije, ne samo kod nas već i u svetu. U skladu sa ovim statistikama, BUS computers je osmislio nagradnu igru. Kupac koji ostvari najveću kupovinu za gotovinu (novcem ili karticom) dobija bicikl na poklon. Ova nagradna igra traje do nove godine, a srećni dobitnik bicikla će se znati tačno za Novu godinu, 31. decembra, kada će njegovo ime biti objavljeno na sajtu BUS computersa. Iako je u pitanju beli takozvani muški bicikl, ukoliko ga osvoji dama ona može i da ga pokloni nekome za praznike.

Bus-computers-napolju-2
Foto: Milenko Stanković©

BUS computers u svojoj ponudi ima različite proizvode, od laptova, kompjutera, kompjuterske opreme, rezervnih delova po pristupačnim, veoma povoljnim, novogodišnjim cenama. Oni nude izuzetnu uslugu servisranja računara, a svi proizvodi imaju garanciju 2 godine.

Cene laptopova se kreću od 29 do 47 hiljada dinara, dok popularni tablet Tesla možete kupiti za 9.990 dinara. BUS Computers posluje u više smerova informatičkog delovanja kako bi svojim korisnicima pružio odgovor na široku lepezu informatičkih zahteva, pružajući usluge i proizvode visokog kvaliteta, a njihove prodajne objekte možete pronaći u Kikindi, Subotici, Novom Sadu, Zrenjaninu i Beogradu.

Više o tome kako možete zarađivati preko Interneta

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

20 Shares
Share via
Copy link