Beograd Lifestyle

Otvoren prvi Starbucks u Srbiji (FOTO)

starbucks-srbija
foto: Starbucks Srbija

Čuveni lanac kafeterija Starbucks, otvoren je za sve ljubitelje kafe u Srbiji, u Rajićeva tržnom centru u Beogradu. U prvoj srpskoj Starbucks kafeteriji svi ljubitelji kafe imaju priliku da testiraju širok asortiman raznih vrsta ovog napitka, dok će meni sadržavati sve prepoznatljive Starbucks napitke, piše Bizlife.

“Veoma nam je drago što kroz otvaranje prve kafeterije u Beogradu imamo priliku da gostima u Srbiji ponudimo jedinstveno Starbucks iskustvo. Srbija ima bogatu kulturu kafe i unapred se radujemo što postajemo njen deo, te što ćemo posetiocima pružiti mesto gde će moći da uživaju u kvalitetnoj kafi i otkriju našu strast”, izjavio je Adam Mularuk, predsednik za Starbucks u Amrestu. Novootvorena kafeterija, smeštena u srcu Knez Mihailove ulice, prostire se na površini od 175 metara kvadratnih sa ukupno 104 sedeća mesta, uključujući 41 mesto na terasi.

View this post on Instagram

#starbucks #starbucksserbia

A post shared by Dušan Đukić (@duccioinoccenti) on

Moderni enterijer pružiće priliku gostima da uživaju sa prijateljima, kao i da pronađu odgovarajući ambijent za poslovne sastanke, rad ili učenje. Dekor restorana je osmišljen u stilu prepoznatljivih boja brenda, a detalji i grafika u lokalu dočaravaju proces pravljenja zrna kafe.

Cene kafa u Starbucks u Beogradu i niže su nego što ste možda očekivali. Za Caffe Latte ili Capuccino moraćete da odvojite od 240 do 320 dinara, dok cena filter kafe iznosi od 150 do 210 dinara. Za Caramel Macchiato cena se kreće od 300 do 380 dinara. Pored kafe u ponudi su i čajevi koji se kreću od 260 do 340 dinara.

Kafa: uticaj na zdravlje, štetnost i razlog za razvod

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


144 Shares
144 Shares
Share via
Copy link