Lifestyle

Ovde je raj za parove u Novom Sadu

Novi svetski trend “osvežavanja veze“ je stigao prvo u prestonicu naše zemlje. Beogradski apartmani nude različite romantične pakete, koji uključuju masaže i spa, namenjene parovima koji žele da ponovo dožive strast u dugoj vezi. Ovo su naši predlozi gde u Novom Sadu možete da „osvežite vašu dugu vezu“. Tako da možete da doživite romantični vikend u Novom Sadu i ne morate da putujete.

masaza-cokoladom-novi-sad

Masaža toplom čokoladom u “Hotelu Park”

Jedna od najnežnijih i najugodnijih masaža koja podstiče izlučivanje hormona sreće i smanjuje napetost i stres. Ova masaža predstavlja i tretman nege tela, jer  prirodna čokolada obnavlja kožu i daje joj blistav čokoladni sjaj. Trajanje masaže je 45 minuta, a već je poznato da je čokolada dobar afodizijak.

Više o novosadskoj dejting sceni

ljubav-drustvene-mreze

“Rimska soba – Jacuzzi”

“Hotel Park” u svojoj ponudi ima “Rimsko kupatilo” u kojem možete uživati u dvoje. Ovu takozvanu “Rimsku sobu” možete zakupiti na 30, 40, 60 ili 90 minuta i opustiti se uz voćni koktel i šampanjac, koji će probuditi “uspavane” strasti.

wellness-novi-sad

Ovde možete pogledati više o wellness i spa centrima.

Wellness paket “Love”

Ovaj paket je deo ponude “Hotela Park” i podrazumeva “Relax masažu” od 60 minuta, bazen, saune i ceđeni sok za dvoje.

Wellness paket “Romantic”

“Relax masaža” od 60 minuta je takođe deo i ovog paketa, a tu su i bazen, saune i pola sata uživanja u Jacuzzi-ju za dvoje.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

38 Shares
Share via
Copy link