davanje-poklona-originalnost
Lifestyle

Originalni pokloni za razne prilike

Sigurno ste se barem jednom pitali šta da mu kupim za rođendan? Kako da se iskupim za onu svađu od prošle nedelje? Šta da joj kupim za godišnjicu braka? Majice, parfemi, nakit i cveće su već viđeni, i ovoga puta želite da to bude nešto zaista posebno? Evo nekoliko originalnih ideja.

Ime zvezde

Ako vam je devojka nekada rekla da hoće da joj skidate zvezde sa neba, onda je ovaj poklon stvoren za vas, odnosno nju. Nazovite zvezdu po njoj! U paketu idu uramljeni originalni sertifikat, zvezdana mapa sa sazvežđem u kom se nalazi zvezda kao i obeležena imenovana zvezda, radi lakšeg pronalaženja.

ime_zvezde2-poklon

Tajni priručnik za mladence

Najbolji ortak se ženi, i hoćete da mu poklonite nešto originalno i drugačije? Predstavljamo vam tajni priručnik za mladence koji sadrži 12 malih kutijica u kojima su 12 poklona za različite situacije u kojima će se budući bračni par naći. Za crne dane, kada vam padne mrak na oči, ili kada poželite da vreme stane.

tajni_prirucnik_za_mladence-poklon

Osveti se komšiji

Ako znate nekoga ko se stallno žali na glasne komšije, ovaj poklon će ga sigurno obradovati. Ovo je originalan audio CD, sa 11 muzičkih numera. Tu su zvuci bušilice, alarma, moterne testere i svih onih zvukova zbog kojih će komšija poželeti da se odseli.

osveti_se_komsiji-poklon-cd

Pogledajte zanimljivo dizajnirane torte za proslave

Ulična tabla

Želite da novi bulevar nosi ime po vašem dragom? Ništa lakše, naručite ovu uličnu tablu s anjegovim imenom i poklonite mu je za sledeći rođendan.

tabla-sa-natpisom-ulica-poklon

Kaciga za pivo

Ovo je verovatno poklon iz snova za svakog muškarca. Ne mora više da ustaje iz fotelje, jer je pivo tu, na njegovoj glavi.

Kaciga_za_limenke_i_pivo-poklon

Mirisna slaninica

Ovaj privezak za auto se kači, visi i miriše na pečenu slaninu! Izgleda jestivo, ali nije. Pravi poklon za sve gurmane.

miris-slanine-poklon

Romantične puzzle

Romantika je uvek u modi, a ko želite da obradujete svoju lepšu polovinu, evo idealnog poklona. Drvene puzzle u obliku srca, sa porukom sigurno će izmamiti osmeh.

romanticni_poklon_srce-puzzle

Karikatura

Naručite karikaturu koja vam stiže za 10 radnih dana. Dobijate je u originalnom ramu, a ovo je idealan poklon za ortake.

karikatura-po-narudzbi-poklon

Ove originalne poklone možete poručiti na internet stranici hocuto.rs.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow