Magazin

Zekić: Srđan Đoković priča budalaštine, spremaju se za ulazak u politiku

olivera-zekic

Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić je, gostujući u emisiji Hit Tvit na televiziji Pink, iznela niz oštrih zamerki na nedavne izjave oca Novaka Đokovića, Srđana. Osvrćući se na nedavni medijski nastup porodice Đoković, Zekić je osudila ponašanje oca najboljeg svetskog tenisera.

– Ovaj ceo slučaj bih ja posmatrala iz više uglova. Jedan od tih uglova je, zvučaću vulgarno, budalaštine koje već danima slušamo od porodice Novaka Đokovića ispred Narodne skupštine Republike Srbije – istakla je Zekić.

Na pitanje novinarke da pojasni na šta misli, Zekić je rekla da misli na izjave Srđana Đokovića da je premijer Australije „ne Skot, nego skotina“, da je Novak Đoković „personfikacija slobode“, i na izjavu koja ju je, kako kaže, zapanjila, „da je Novak novi Isus“.

– Da li ovo može da se stavi u folder „psihe“ ili je nešto drugo u pitanju. Ja razmišljam i o tome da je ovo neka vrsta pripreme za ulazak porodice Đoković u politiku, ne ovog momenta, nego za nekih za 5-6 godina. Imali smo slične primere kako neki ljudi ulaze u politiku kada imaju novca – istakla je Zekić.

Olivera Zekić se na Pinku bavi huškanjem, zaboravila šta joj je posao

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

208 Shares
208 Shares
Share via
Copy link