Magazin

Olivera Kovačević i Borko Stefanović nakon 5 godina uslikani zajedno, više ne kriju romansu

olivera-kovacevic
Foto: Screenshot/Među nama

Olivera Kovačević i Borko Stefanović su se pojavili zajedno na koncertu Bečke filharmonije. Iako se već dugo šuška o njihovoj romansi, ovo je prva zajednička fotografija njih dvoje nakon pet godina.

Naime, u medijima se pre godinu dana pojavila informacija da se urednica RTS-a udala za dugogodišnjeg partnera, političara Borka Stefanovića. Te glasine sada su podgrejane nakon zajedničke fotografije sa koncerta Bečke filharmonije.

Njihova veza je od samog početka imala sve predispozicije da preraste u nešto više – politički stavovi su im bili na istoj frekvenciji, javni posao takođe ih je povezivao, kao i činjenica da nikada nisu bili spremni da o svojoj romansi govore za medije, piše Zadovoljna.

Svega par puta za sve godine koliko su zajedno Olivera i Borko uslikani su jedno pored drugog, a iz nekog razloga, nikada nisu želeli da se zna o njhovom privatnom životu.

olivera-borko-becki-koncert
Foto: Printscreen

Olivera je jednom za magazin Hello odgovorila na pitanje o udaji, ali ponovo ništa nije otkrila.

Na pitanje koje je glasilo: „Zamislite kako bi bilo zanimljivo kada bi postojali neki Afroditni papiri koji bi otkrili da ste ipak rekli da“, Olivera je odgovorila:

– Ako si novinar, onda si istraživač. Donesite papire, pa da priznam.

Pre toga je u intervjuu za Story izjavila da je ljubav partnera čini živom.

– Ljubav je važna da bi čovek osetio da je živ. Ljubav vas najlakše kroz život nosi. Zahvaljujući njoj možete da savladate prepreke koje inače ne biste mogli. Značajna je zbog toga što je slobodna volja. Ništa vas ne može naterati na ljubav. Okolnosti vas mogu naterati na udaju, na zločin, Bog vam može uraditi sve, ali ne može vas naterati da volite – rekla je Olivera Kovačevič.

A da su i danas u skladnom odnosu, svedoče i zajedničke fotografije sa koncerta Bečke filharmonije.

Inače, kako su pojedini mediji pisali, ovo je prva zajednička fotografija ovog para nakon pet godina.

Na RTS-u za Novu godinu poselo, a urednica sa Borkom Stefanovićem na Bečkom koncertu

165 Shares
165 Shares
Share via
Copy link