Magazin

Olimpijcu iz Zrenjanina sa Daunovim sindromom ukrali bicikl koji je dobio kao nagradu

filip_bartole_grad_zrenjanin
Foto: Grad Zrenjanin

Filip Bartole, trostruki osvajač olimpijskih medalja na Specijalnoj olimpijadi u Abu Dabiju, ostao je bez bicikla koji je dobio na poklon od Grada Zrenjanina pošto ga je nepoznati lopov ukrao pre tri dana.

“Filip je ostavio bicikl ispred sportske dvorane, u prepodnevnim satima. Sigurnosne kamere su zabeležile trenutak krađe i slučaj je prijavljen policiji. Filip je plakao kada je saznao da mu je ukraden bicikl, kojem se veoma obradovao kada ga je dobio. Žao mu je, ali šta da radimo. Nadamo se da će policija rešiti slučaj”, izjavila je za portal zrenjaninski.com Filipova majka Radinka Bartole.

U Srbiji ljudi misle da ne treba da ti čestitaju kada rodiš dete sa Daunovim sindromom

Podsetimo, Filip Bartole i ostali učesnici Specijalne olimpijade u Abu Dabiju dobili su krajem marta na poklon od Grada Zrenjanina bicikle.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić priredio je prijem u Gradskoj kući za zrenjaninske učesnike takmičenja koji su, u sastavu reprezentacije Srbije, osvojili nekoliko medalja.

Filip se sa ovog takmičenja vratio sa tri osvojene medalje – jednom zlatnom i dve srebrne. On je osvojio zlatnu medalju u trci na 100 metara, a srebro u trci na 200 metara i kao član štafete 4×100 metara.

Nakon što su saznali da je trostrukom osvajaču olimpijskih medalja ukraden bicikl, u gradskoj upravi Zrenjanina kupili su mu novi, prenosi RTV Santos.

“Filip je presrećan, jako nam je drago što neko ceni njegov trud i rad”, rekla je Radinka Bartole.

Kako izgleda život sa Daunovim sindromom u teško bolesnom društvu

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ukrali su mnogima biciklove,kao da je ovo neka novost,a šta radi zrenjaninska policija osim što valja origano kao Trajs ha,ha.ha….

PARTNERI SAJTA


257 Shares
257 Shares
Share via
Copy link