Lifestyle Magazin

Zvezde koje su volele noževe: Kako ostati živ i deformisan posle 100 plastičnih operacija? (FOTO)

Mnoge poznate dame, ali i muškarci, izdvojili su basnoslovne cifre za plastične operacije, uz pomoć kojih su želeli da se reše neželjenog izgleda – malih grudi, bora, tankih usana, spuštenih kapaka, i tako dalje.

Međutim, neki od njih su se odmah nakon određenog estetskog zahvata pokajali, dok su pojedini umalo izgubili i živu glavu zbog tog poteza.

Naime, većina njih pre i posle operacija ne liči na sebe, a nekoliko slavnih ličnosti postale su sinonim za “neuspešne plastične operacije”.

Izobličila se od botoksa

Modna kreatorka Donatela Versaće pravi je primer kako se estetskim korekcijama može promeniti lični opis, ali po mišljenju mnogih – na gore.

Ona je priznala da je godinama unazad zavisna od plastičnih operacija, a već početkom 2000-tih postala je simbol “loše estetske hirugije” zbog preterane upotrebe botoksa, hijalurona i izobličenih usana.

Osim što je promenila lični opis, brojne plastične operacije i prekomerna upotreba botoksa ugrozile su kreatorkino zdravlje, ali je to ne sprečava da nastavi sa korekcijama na svom licu i telu.

donatela

Pokojni pevač Majkl Džekson je jedan od onih koji je mogao Donateli da parira po broju plastičnih operacija.

Naime, za njega se veruje da je imao oko 100 operacija, čak je 30 godina pokušavao da na ovaj način dostigne svoj ideal lepote.

Kralj popa želeo je da ima savršen nos koji bi se razlikovao od drugih, a nakon bezbroj posledica loših operacija, njegov nos ostao je potpuno izdeformisan.

majkl-dzekson

Prošla kroz pakao zbog operacije grudi

Pevačica Šer javno se pokajala zbog estetskog zahvata, a jednom prilikom je otkrila da je prošla kroz pakao tokom operacija grudi.

– Od svih zahvata kajem se zbog grudi. Moje operacije su bile noćna mora. Grudi su mi u potpunosti kasapljene, a ništa nije postignuto.

Štaviše, izgledaju gore nego što su bile pre – istakla je Šer.

cher-plastika

Otkazala koncerte zbog liposukcije

Pevačica Kardi Bi suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog plastičnih operacija, nakon čega je odlučila da više nikada ne ode pod nož.

– Mrzim da otkazujem koncerte jer volim novac. Zavisna sam od para. Imala sam korekciju grudi i liposukciju nakon rođenja ćerke.

Cardi-B

Otkazujem nastupe koji bi mi doneli milione dolara, ali zdravlje je zdravlje – rekla je jednom prilikom Kardi Bi, prenosi Telegraf.

Donatela Versaće: Trebalo je da hvale njenu novogodišnju jelku, ali ljudi su se sablažnjavali njenim licem

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

12 Shares
Share via
Copy link