Magazin Svet

Ogromne grudi nastavnice iz Kanade zgrozile javnost, učenicima zabranjeno da je snimaju, školi prete (FOTO)

nastavnica-ogromne-grudi
Foto: Pritnscreen

Javnost u Kanadi ovih dana bruji o nastavnici tamošnje srednje škole. Razlog za to su neobične velike grudi ove “intersekusalne” osobe, kako sebe opisuje.

Kanadska profesorka srednje škole zaprepastila je javnost ne samo zbog veličine njenih grudi, već i zbog tvrdnje da su to zaista njene grudi, a ne lažne, negirajući da je osoba koja je fotografisana kako izlazi iz kuće bez njih, ali je priznala da to ne može da dokaže.

Lažne ili prave

Po svemu sudeći, u pitanju su protetske, lažne grudi veličine H, za koje Kajla tvrdi da su njene, piše B92.

– Ne nosim protetske grudi. Ovo je stvarno – rekla je Kajla Lemijeu za The Post tokom ekskluzivnog intervjua.

Interseksualna osoba

Lemijeu/Kajla, koja je nosila žensku odeću, periku plave boje kose, šminku i ogromne grudi rekla je da “nije transrodna osoba”, već da je rođena kao “interseksualna”.

– Moje stanje je klasifikovano kao gigantomastija, što se takođe može nazvati makromastija ili hipertrofija dojki – izjavila je tokom davanja intervjua.

– Retko je, nema sumnje. To čak i žene pogađa retko, ali u mom slučaju, verujem a sa time se i moj doktor slaže, to je zato što imam verujem – i moj doktor misli – zato što imam i XX hromozome, to ima neke veze sa tim, a hormonska osetljivost na estrogen je izazvala ovakvo stanje – dodala je ona.

Školi prete bombama

Pa ipak, Kajla naglašava da za svoje stanje nikada nije dobila zvaničnu dijagnozu.

Ova žena, kako se i inače sama izjašnjava, izazvala je kontroverzu širom sveta otkako su njene fotografije i video snimci postali viralni prošle godine, ubrzo nakon što je u septembru počela da radi ka u srednjoj školi.

Škola je takođe bila izložena stalnim i ponovljenim pretnjama bombama, sa ciljanim pretnjama upućenim Kajli iliti Lemijeu.

Učenicima je takođe navodno zaprećeno suspenzijom ako fotografišu ili snime video Lemijeua na školskom terenu.

Lemijeu je za The Post rekla da je počela da se podvrgava terapiji zamene hormona 2021. godine i da je “u tranziciji”.

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

319 Shares
319 Shares
Share via
Copy link