Magazin

Novosadska kokaina dilovala drogu i spas tražila u stihovima pesnika i duhovnika

Marijana M. (31) zvana Kokaina uhapšena je u 3. februara u Petrovaradinu u Novom Sadu. Policija je pretresom njenog automobila, u gepeku pronašla pet pištolja i 20 kilograma marihuane.

Pored marihuane i oružja, policija je pronašla i manju količinu heroina upakovanu u dva paketića, kao i 20 komada municije.

Međutim, na svom Instagramu osumnjičena za prodaju narkotika i nošenje oružja, veoma često je pisala o “grešnom životu”. Samo jedna u nizu njenih poruka je:

“Možda se ne ponosim svakim svojim postupkom, ali svesno stojim iza svakog od njih.”

“Pre nego što počneš suditi o meni i mom životu, obuj moje cipele i idi mojim putem. Prođi ulice, brda i doline. Oseti bol i srecu. Prođi godine kroz koje ja prolazim, padni preko svakog kamena koji se meni našao na putu. Ustani uvek ponovo i idi istim putem, kao što i ja radim. I tek mi tada možeš suditi” – još jedna je fotografija koju je Marijana objavljivala, piše Telegraf.

Kokaina je citirala i poznatu pesmu Duška Trifunovića, pa se postavlja pitanje da li je želela da aludira ovim na svoj život.

“Grešio sam mnogo, i sad mi je žao i što nisam više, i što nisam luđe jer, samo će gresi, kada budem pao biti samo moji – sve je drugo tuđe…” – napisano je kao citat u fotografiji.

Da podsetimo, kako su izvori iz istrage izjavili pretpostavlja se da je Marijana bila kurir i da je za nekoga prevozila drogu i pištolje.

Ispituje se da li je ona radila za neki kriminalni klan ili eventualno nije ni znala da ju je neko iskoristio za “prljav posao”.

Osim toga, ispituje se kome je ilegalna roba, koju je prevozila, trebalo da se dostavi. Takođe, pronađeno oružje poslato je na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je već korišćeno u krivičnim delima ili je tek trebalo da se upotrebi ili preproda na crnom tržištu.

Momak i devojka prodavali drogu deci, meštani ih pretukli i snimili (VIDEO)

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

166 Shares
166 Shares
Share via
Copy link