Novi Sad

Ko je novosadska Kokaina koja je pala sa 20 kilograma droge i 5 pištolja? (FOTO)

kokaina
Foto: Instagram/Pritscreen

Policija je uhapsila Marijanu M. (31), zvanu Kokaina, iz Novog Sada, nakon što su u automobilu za čijim volanom je bila pronašli veću količinu narkotika i više komada oružja.

Policija je u Petrovaradinu zaustavila automobil marke „pasat“, a kad su otvorili prtljažnik automobila, usledio je šok.

Pun gepek

– U gepeku se nalazio jedan pleteni džak, kao i velika, crna, putna torba i još jedna manja maslinastozelena torba. Torbe su bile pune paketa zamotanih u celofan. Nađena su četiri paketa marihuane, ukupne težine 20 kilograma, kao i dva paketića heroina. U džaku je bilo pet pištolja, zamotanih u celofan, kao i 20 komada municije – ispričao je izvor „Kurira“ upućen u slučaj i dodao da je plavuša odmah uhapšena:

Protiv nje je podneta krivična prijava zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodila i preprodavala narkotike i oružje. Određen joj je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti saslušana u tužilaštvu“.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je uhapšena plavuša bila samo deo veće kriminalne grupe.

– Pretpostavlja se da je Marijana bila kurir i da je za nekoga prevozila drogu i pištolje. Ispituje se da li je ona radila za neki kriminalni klan ili eventualno nije ni znala da ju je neko iskoristio za „prljav posao“. Osim toga, ispituje se kome je ilegalna roba, koju je prevozila, trebalo da se dostavi – objašnjava sagovornik i dodaje:

„Takođe, pronađeno oružje poslato je na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je već korišćeno u krivičnim delima ili je tek trebalo da se upotrebi ili preproda na crnom tržištu“.

Marijana M. je na Fejsbuku objavila da je 2019. godine prestala da radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Međutim, kako saznaje „Kurir“, ona nikada nije radila u MUP.

Pevačica krila puške kriminalcima

Pevačica iz Novog Sada Radojka Kecman (25) uhapšena je u oktobru 2019. godine, nakon što su kod nje pronađene dve automatske puške spremne za likvidacije.

Naime, jedna puška je bila premazana belim lakom, što kriminalci često rade kako bi posle ubistva lakše zapalili oružje. Radojki su lisice stavljene u Novom Sadu, a sumnja se da je ona čuvala oružje za jedan crnogorski kriminalni klan.

Momak i devojka prodavali drogu deci, meštani ih pretukli i snimili (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.6K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap