Magazin

Đoković pričao o misterioznoj doktorki Marijani: „Hvala joj, prošla je pola sveta da ovde dođe“

novak-djokovic-marijana-kovacevic
Foto: Printscreen

Novak Đoković sutra će sa Stefanosom Cicipasom igrati u finalu Australijan opena. Put do finala nije bio lak za Novaka, jer je na početku turnira imao problema sa povredom.

Mučio je muku srpski teniser sa povredom zadnje lože tokom prva dva kola, ali je u mečevima protiv Aleksa de Minora i Andreja Rubljova bio primetan značajan pomak u oporavku.

Zasluge za to idu i doktorki Marijani Kovačević, koja je bila deo Novakovog tima na Australijan openu. To je potvrdio i sam Đoković, koji je nakon meča izrazio veliku zahvalnost, piše Telegraf.

– Zahvalan sam što je došla. Imao sam dosta tretmana sa dosta ljudi ovde u Melburnu. Pokušao sam da dođem do što više stručnih lica. Dosetili smo se i Marijane koja je prošla pola sveta da dođe ovde. Zahvalan sam na njenim terapijama i na njenom radom i osećam beneficije njenog rada – rekao je Đoković.

Podsetimo, doktorka Marijana je čuvena u svetu sporta po tome što je neverovatnom brzinom oporavila najveće sportske zvezde.

marijana-kovacevic
Marijana Kovačević posmatra Novakov meč iz lože / Foto: Printscreen

Ko je Marijana Kovačević?

Marijana Kovačević postala je poznata kao doktorka koja pomaže najvećim zvezdama sporta da se brzo oporave i što pre vrate na teren.

Lista sportista koji su se lečili kod njega je dugačka… Od Dejana Stankovića, Endija Marija, Aleksisa Sančeza, Kristijana Ronalda i brojnih drugi.

– Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga bivše povrede. Pošto je mišić potpuno nov – nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića – rekla je ona u jednom razgovoru za TV Prva.

Posle ovog tretmana oporavak traje znatno kraće.

– Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja problem rešim za četiri sata – objasnila je Marijana.

Ko je misteriozna žena od koje se ne odvajaju Novak i Jelena? Ima veoma delikantnu ulogu

103 Shares
103 Shares
Share via
Copy link