Magazin

Ko je misteriozna žena od koje se ne odvajaju Novak i Jelena? Ima veoma delikantnu ulogu

novak-elena-jelena
Foto: Profimedia

Novak Đoković osvojio je turnir u Adelejdu i tako napravio izvanrednu uvertiru za predstojeći Australijan open, a pored titule u centru pažnje bio je “incident” sa Elenom Kapelaro i Eduardom Artaldijem.

I dok se o Eduardu zna dosta toga, s obzirom da sarađuje sa srpskim teniserom još od 2009. godine, o Eleni Kapelaro, drugo polovini italijanskog dvojca iz Novakovog tima se ne zna previše.

Naime, Elena je zadužena za imidž Novaka Đokovića, tačnije zastupa interese srpskog tenisera kada je u pitanju saradnja sa inostranim medijima, piše Sportal.

Novaka i Jelenu upoznala je još pre deset godina, i to kada ju je Eduardo Artaldi upoznao sa najboljim srpskim teniserom,

Novak je od starta karijere veliku pažnju posvetio imidžu i saradnji sa medijima, a nakon što je počeo da sarađuje sa Eduardom, srpski teniser je angažovao i Elenu i dao joj veoma važan zadatak i ujedno veliku odgovornost – da se brine o njegovom imižu.

U početku su toliko blisko sarađivali da je Eduardo jednom prilikom izjavio:

– Praktično smo živeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svetu, a da je odvojen od porodice.

Upravo zbog ovako delikatne pozicije koju obavlja, Elena je maltene svakodnevno na vezi sa Novakom i Jelenom.

Đoković je nebrojeno puta isticao važnost italijanskog para sa kojim dugo i uspešno sarađuje, pa je čak i izjavio:

– Eduardo i Elena su jako važan deo mog tima. Štaviše, oni su moj najomiljeniji par, deo moje porodice.

Otkriven pravi razlog zašto je Novak izbacio brata i još 2 člana svog tima iz svečane lože

Čitajte Luftiku na Google vestima

45 Shares
Share via
Copy link