Magazin

Norma (72) sanja da bude model, dok oboleli suprug pije ceđene sokove ona „cepa“ crno vino

print
Printscreen Collage

Iako uveliko gazi osmu deceniju života Norma Vilijams izgleda poput dvadesetogodišnjeg modela, a za razliku od njenog ostarelog muža koji vodi računa o zdravlju, Normina tajna je uživanje u čarima crnog vina.

Norma Vilijam je žena u 8. deceniji života koja ne posustaje. Doktori kažu da ima energiju dvadesetogodišnjakinje, a njeni snovi se poklapaju sa stavom doktora. Norma ima jednu želju: da prošeta svetskim pistama rame uz rame sa slavnim modelima.

S obzirom da izgleda fenomenalno, ispunjenje njenog sna je veoma moguće.

324977_norma-vilijams_ls
Printscreen Insta

Ona živi sa suprugom Lerijem koji ima 84 godine i koji je takođe jedan vitalan starac. Par ne pije lekove i vodi relativno zdrav život, ali su nedavno ipak otišli na pregled kod doktora.

– Moj suprug je fit i zdrav čovek koji čitav život pazi šta i kako jede. Umesto šećera, koristi med. Dok ja pijem 1l vina svaki dan, on sebi cedi pomorandžu. Dok ja u kafu sipam šećer „kao lopatom“ on stavlja kašičicu meda – ispričala je Norma za Reddit, a prenosi Žena.rs.

I dok su Normini rezultati pokazali savršeno zdravu osobu, njen suprug ima dijabetes tipa dva, a pankreas mu je oštećen zbog konzumiranja previše pomorandži i meda.

– Zaista je smešno kad bolje razmislite – on je zaista radio sve što treba, dok sam se ja ubijala u vinu i meni nije ništa, a njemu jeste. Verujem da je dobar deo razloga i to što ja vežbam i što sam oduvek vežbala – poručila je Norma Vilijams na Redditu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Norma Williams (@spoletorentals)

Kako izgledaju navike Norme Vilijams:

Ona uvek ustaje kasnije, a potom radi čučnjeve, podiže tegove i pešači. Ona dnevno pređe i do 9 km. Nikad ne jede pre nego prošeta ili uradi nekoliko serija vežbe.

Njen prvi obrok često je u 15h i on podrazumeva kroasan punjen džemom i kafu sa mlekom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Norma Williams (@spoletorentals)

Kasnije Norma jede neko zdravo jelo poput ribe i krompira, parčeta mesa i mnogo povrća. Nikad ne jede kasno, ali zato ima naviku da uveče popije punu flašu vina.

Ipak, ljudi koji je prate na društvenim mrežama kažu da izgleda kao da joj je 30 godina.

Izvor: Stil Kurir

Pamtimo je kao najzgodniju devojku spotova 90-tih, njeni vreli kadrovi i sad se gledaju, a evo kako danas izgleda

Share via
Copy link