Novi Sad

U Novom Sadu pronađena tela supružnika, ćerka provalila u stan i zatekla stravičan prizor

novi-sad-tela-muza-i-zene
FOTO: Z. ČONKAŠ / RINGIER

Muškarac A. G. (89) i njegova supruga M. A. (77) nađeni su sinoć mrtvi u stanu u Novom Sadu. Njihova tela, koja su bila u fazi raspadanja, pronašla je policija koju su alarmirale komšije u Ulici Pariske komune.

Kako saznajemo, oni su zajedno živeli u stanu u kojem su umrli 50 godina, prenosi Blic.

Žena zavisila od muža

– Žena je bila teško pokretna i praktično je zavisila od supruga koji je bio dosta vitalan za svoje godine. Iako su bili u poodmaklim godinama, insistirali su da se sami brinu o sebi. Žena ima ćerku koja im je povremeno pomagala, ali su oni želeli da se brinu sami o sebi – pričaju komšije.

Navode i da je ćerka prethodnih nedelju dana bila na odmoru i da se nisu čuli, a da su policiju sinoć alarmirale komšije.

– Komšije su pozvale policiju kada su osetile smrad iz stana u kome su živeli muškarac i žena. Patrola je potom našla njihovu ćerku. Zajedno s njom su obili vrata i zatekli tela muškarca i žene u fazi raspadanja – kaže izvor „Blica“.

Prvo umro muž, a potom žena?

Prema prvim pretpostavkama umrli su prirodnom smrću, ali će tačan uzrok biti utvrđen obdukcijom.

– Pretpostavlja se da je prvo preminuo muž koji se brinuo o ženi, a da je potom umrla i ona, pošto je zavisila od njega. Ipak, kada istraga i obdukcija budu okončane biće poznat tačan uzrok smrti – dodaje izvor.

Sin poznatog glumačkog para ubio i raskomadao ljubavnika, meštani pronašli delove tela na deponiji

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link