Magazin Srbija

“Nijedna da se zapita šta joj muža tera pod tuđu suknju”: Žene u Srbiji krive ljubavnicu, a ne muža za prevaru

Išaran BMW priboj 2
Foto: Instagram / 192_rs

Vest da je jedna gospođa iz Priboja sa ljubavnicom svog muža rešila da se obračuna tako što je na njenim kolima ispisala poruku “Ostavi mi muža, kurvo” postala je viralna na mrežama.

Kako se sa mužem obračunala, nije za sad poznato.

Ipak, ovaj slučaj otvorio je pitanje koje se dosta puta provlačilo u javnosti – zbog čega žene za prevaru svojih jačih polovina uvek krive ljubavnicu, a ne svog partnera?

– Uvek mi je bilo čudno zašto žene krive ljubavnicu, a ne svog muža za prevaru – glasi tvit koji je ubrzo postao viralan.

Ali mnogo više pažnje od samog tvita privukli su komentari ispod objave, jer većina njih misli da nisu krive ljubavnice, a ni muž, već te prevarene žene.

“Pa i ona je kriva, ne bi on da nije morao”, “Kriva je žena, ni muž, a ni ljubavnica. No, neće nijedna da se zapita u čemu greši i šta joj muža tera pod tuđu suknju”, „Zato što je lakše svaliti krivicu na švalerku, nego na sopstvenog muža. Muž je žrtva“, „Morale bi onda da priznaju da su pogrešnog izabrale. A, ovako je ona njega jadnog zavela“, „Zato što su glupe“, „Zato što su muškarci nemoćni u tim stvarima“, „Zato što se plaše da ga ne izgube“, „Čuj što krive, prekršila žensku solidarnost da se tuđi ne dira. On jadan nije znao šta i kako i poklekao iskušenju“, „Pa, kada ga je ona omađijala, sipala nešto u piće, ne bi on…“, „Zbog ljubavi, prosto je“… samo su neki od komentara.

Kad muškarac prevari, obično se osuđuje „druga žena“. Samo mali broj njih se seti činjenice da je za prevaru potrebno dvoje. Pa, zašto onda ta druga žena snosi krivicu?

– Druga žena je laka meta, naročito ako je ne poznajete ili ako vam nije prijateljica. A, ako za prevaru okrivite drugu ženu, to je zbog toga što verovatno planirate da ostanete u vezi, ali vam je potreban neko na koga ćete usmeriti svoj bes – smatra psiholog Bredli Ingler koji se bavio prevarama u članku za Womenshealthmag.com.

Izvor: Zadovoljna.rs

Ostavi mi muža k*rvo: Prevarena žena uništila BMW suprugove ljubavnice (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika ##

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Zato što im treba muški novčanik. Ja, samostalna u devops, ne moram da trpim nikoga. A i nisam zatucana, kao većina naših. Ako mu oprosti, a krivi drugu, varaće je opet, jer je sama kriva.

73 Shares
Share via
Copy link